Menu Close

Nepromjenjive kvalitete – 10 karakteristika koje posjeduju samo prave dame…

Muškarci možda ne primjećuju takve žene na prvi pogled, ali postepeno im se uvlače pod kožu svakim pogledom i razgovorom.

Način na koji žena hoda, priča, njena držanja, te unutarnje zračenje i iskra koju posjeduje – to je prava ljepota žene. Njena strast definira je više od fizičkog izgleda. Nema ništa inspirativnije od strastvene žene, one koja živi punim plućima i radi stvari s velikom strašću.

Pokazuje svoju istinsku suštinu. Šminkanje je osobni izbor i u tome nema ničeg lošeg. Ipak, istinska ljepota žene ne leži u prikrivanju nedostataka pomoću šminke. Ona to radi zbog sebe, ne zbog drugih.

Ne želi da bude centar svemira Ona ne želi po svaku cenu da bude u centru pažnje. Čini to nesvesno jer poseduje samopouzdanje i skromnost, a te osobine privlače pažnju drugih više od isforsiranih gestova.

Zna da se izražava Nema ništa gore od devojke koja nije elokventna i ne zna da kaže šta misli. Dama koja ima svoje mišljenje može biti očaravajuća i dokaz je da je mozak najjači afrodizijak.

Samostalna je Žena koja nije ovisna o muškarcu kako bi živjela svoj život jest žena koja je sigurna u sebe. Samopouzdanje je ključ istinske ljepote. Ne traži odobrenje drugih za svoje postupke. Ona je misteriozna, ne govori bez razloga i čuva svoje tajne.

Nije od onih koje govore samo da bi čule svoj glas. Nema ništa privlačnije od žene koja nosi veliku dozu misterije. Pun je iznenađenja i što je bolje upoznate, postaje sve ljepša.

Empatična je.Ona nije samo fokusirana na sebe. Empatična je i brižna. Spremna je žrtvovati se za druge ljude. Ne slama srca, već ih liječi. To je prava ljepota.

Otvorena je za nove izazove.Lijepa žena ne poznaje granice. Otvorena je za nove ideje, ljude i mjesta. Njena hrabrost i otvorenost uma su neodoljivi.

Ima dušu Svi znamo šta znači kada neko ne poseduje unutrašnju lepotu. S druge strane, postoje osobe koje jednostavno sjaje i u čijoj blizini bismo se uvek želeli nalaziti.

Poseduje harizmu Ova osobina se ne može izraziti rečima.Ona poseduje nešto, ali ne možete to definisati. Ona ima taj specijalni kvalitet i ne možete ga objasniti zbog toga što to nikada u životu niste doživeli.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *