Menu Close

9 Činjenica koje Dokazuju Zašto Su Žene u Četrdesetima Nevjerojatne! …

Kako godine prolaze, žene postaju sve više prozirne. Žena starija od 40 godina ne moraš ništa posebno reći o svojim postupcima – već ih zna!

Pročitajte ovo, bit će korisno… Svaka žena koja je prešla 40-tu: Naslonite se i kimnite glavom. Sve mlađe žene: Obratite pažnju. Svim muškarcima: Prihvatite ovo sa zrelošću.

Ovo je izvorno iz emisije “60 minuta” s Andyjem Rooneyjem na CBS-u. Andy Rooney kaže: “Što sam stariji, to više poštujem žene starije od 40 godina. Evo nekoliko razloga: Žena starija od 40 godina neće vas nikada probuditi usred noći da vas pita: ‘O čemu sada razmišljaš?’ … Jednostavno ju nije briga.”

Kada žena starija od 40 godina ne želi gledati utakmicu, ona ne sedi pored tebe kukajući. Ona će se zabaviti nečim drugim, nečim za što je raspoložena. A većinom je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

Žena starija od 40 samu sebe dovoljno poznaje da bi znala ko je, šta je, šta želi. I od koga želi. Samo mali broj žena starijih od 40 zanima što ti misliš o njima. Žene starije od 40 zrače ponosom. Retko će ti napraviti scenu na nekom društvenom događaju.

Ali ako si zaslužio, neće oklijevati da te kazni! S godinama, žene postaju sve mudrije. Žena starija od 40 godina ne treba da joj govoriš o svojim postupcima – ona ih već poznaje! Žena starija od 40 godina izgleda sjajno kada stavi jarko crveni ruž, što se ne može reći za većinu mlađih žena.

Starije žene su samopouzdanije, iskrenije i otvorenije. One ti kažu u lice kada se ponašaš kao budala. Nikada se ne moraš pitati gdje stojiš kod nje. Ima mnogo razloga zašto poštujemo žene starije od 40 godina.

Na žalost, ponekad to nije recipročno… Za svaku sjajnu, pametnu, privlačnu ženu stariju od 40, često dolazi neki “ostatak nečijeg” debelog trbuha u žutim kratkim hlačama, koji zbog dvadesetdvogodišnje konobarice postaje glupan.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *