Menu Close

Pomračenje Sunca 8. aprila snažno će utjecati na Ovna, Raka, Jarca i Vagu, donoseći preokrete u njihove živote…

Od 25. marta smo ušli u veoma turbulentan astrološki period poznat kao koridor pomračenja, jer smo već imali pomračenje Meseca, a očekuje nas još jedno, i to 8. aprila u vatrenom znaku Ovna.

Pomračenja bilo koje vrste u astrologiji djeluju kao okidači za velike promjene koje se pripremaju u narednih pola godine.

Pomračenje Sunca u astrologiji je događaj u kojem se Mjesec privremeno pokriva prednjom stranom Sunca, stvarajući senku na Zemlji. Ova astrološka pojava često ima dubok simbolički značaj i smatra se važnim vremenskim periodom za transformaciju i promjene.

Pomračenje Sunca intenzivno će djelovati na sve znakove horoskopa, a najjače će utjecati na Ovnove, Vage, Rakove i Jarčeve.

Ova:

Pred vama je period velikih promjena u kojem ćete donijeti odluke koje bi mogle promijeniti vaš život. Sve što budete radili narednih dana imat će snažan utjecaj na vašu budućnost.

Budite oprezni da ne donosite odluke impulsivno.

Rak

Pomračenje Sunca u Ovnu donosi vam velike promjene na radnom mjestu. Možete očekivati transformaciju u firmi ili čak promjenu radnog mjesta.

To će biti aktualno u narednim mjesecima.

Jarac

Pomračenje se odigrava u vašem četvrtom polju, pa vas očekuju problemi sa stanom, slediba ili konflikti sa rodbinom.

Takođe, možete se baviti odnosom sa jednim ili oba rodtelja.

Vaga

Partnerski odnosi će biti u fokusu u narednim mesecima. Imaćete mogućnost da okončate odnos koji vam je bio težak, ali i da se oslobodite negativnih stvari iz prošlosti.

Ovaj astrološki događaj simbolizuje kraj jednog odnosa.

Izvor: Nportal

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *