Menu Close

Da li znate – Kako žensko tijelo reaguje kada ga muškarac zagrli? …

Najdivnije pjesme su ispevane, a najlepše reči su napisane o ljubavi. Pisac David Tumarinson predivno je opisao šta se dešava kada muškarac zagrli ženu.

Pisac David Tumarinson je osvojio čitatelje svojom poetičnom prozom, a njegov opis intimnog zagrljaja između žene i muškarca očarao je internet. Na čaroban način, David je opisao što se dešava kada muškarac zagrli ženu. Njegove riječi ističu snagu zagrljaja i naglašavaju zašto bi muškarci trebali češće grliti svoje partnerice – jer i žene i muškarci žude za ljubavlju.

Kada muškarac nježno priđe ženi odostraga i zagrli je, stvara se krug. Njegov i njen krug. To je krug nježnosti, topline i zaštite. Tako muškarac stavlja ženu upravo u središte tog strastvenog kruga. U tom trenutku, nehotice, muškarac daje ženi do znanja da je ona centar njegovog svemira.

Muškarac grli ženu u tišini. Žena stoji u tišini također. Osjeća toplu struju koja proizlazi iz tih vrućih i mirnih ruku. Kada muškarac zagrli ženu, ona osjeća kao da ima krila i kao da može letjeti. Taj krug ljubavi je miran i udoban.

Od te tihe nježnosti ona se topi poput kockice šećera u šalici čaja. Tko je ona sada, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga? Što osjeća? Tko je ona u ovom trenutku? Je li ona žena ili djevojka? Osjeća li se voljenom ili ona voli?

Da li lagani prekrivač tišine obavija njena ramena, skrivajući njene misli od muškarca? Ili možda nema ničega skrivenog u tom privatnom krugu? Uostalom, on samo grli, pružajući zaštitu od hladnog i usamljenog vanjskog svijeta. U njegovim rukama je toplina i udobnost. Te ruke su njen oslonac i utočište. To je sve što žena nesvjesno traži, čemu se nadala i što je čekala…

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *