Menu Close

NE PRIČAJTE NIKOME O OVE 3 STVARI I OSTVARIĆE SE VAŠE ŽELJE: Bijonse otkriva moćnu tehniku za uspeh u životu!

Kako postići uspeh? Prvi korak je da imate veru u sebe! Samopouzdanje je ključno jer nam daje snagu da ostvarimo svoje ciljeve. Uz veru u sebe, važno je uskladiti svoje misli sa svojim ciljevima. Misli su izuzetno moćne jer pokreću zakon privlačenja. To znači da pozitivne misli privlače pozitivne stvari, dok negativne misli privlače negativnosti. Ako stalno negativno razmišljamo, nećemo privući ništa dobro u životu.

Mnoge poznate ličnosti ne bi postigle uspeh da nisu verovale u sebe, da su slušale mišljenja drugih i da su odustale nakon prvih prepreka.

Bijonse Nouls, jedna od najuspešnijih pevačica na svetu, sa hiljadama koncerata i nastupa iza sebe, pregršt hitova i spotova, a poslednjih nekoliko godina uspešno razvija i svoj privatni biznis. Evo šta ona kaže o uspehu:

Svaka misao u vašem umu je moćna. Svaka reč koju izgovorite ima moć. Svaka akcija koju preduzmete ima posledice po vas i vaše okruženje. Ne govorite o onome što želite da uradite. Nemojte samo da sanjate o tome šta biste voleli da uradite. Nemojte da kritikujete druge zbog onoga što ne rade. Vi budite ta osoba koja će nešto uraditi! Fokusirajte se na ono što želite da postignete i ne dozvolite da vas bilo šta drugo ometa na tom putu. Ne dozvolite da vas sopstvene nesigurnosti spreče da ostvarite svoje ciljeve. Prigrlite svoju snagu! Kada prebrodite tu bitku, to će vas još više ojačati. Nastavite da idete dalje, zaboravljajući na strah i sumnje. Budite bolji svakog dana i nastavite da se kladite na sebe!

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *