Menu Close

Ovan, Bik i Strelac: Do kraja aprila 2024. očekuju ih iznenađujući preokreti sreće i punjenje džepova…

U drugoj polovini mjeseca, točnije 20. travnja, velikodušni Jupiter spaja se s preokretnim Uranom u Bik koji voli luksuz. Ovaj izvanredan nebeski događaj donijet će zapanjujuće preokrete sreće za nekoliko znakova Zodijaka, bez obzira na njihovo zanimanje ili financijski status.

Otkrijte tko će se osjećati kao feniks koji se uzdiže iz pepela u drugoj polovini travnja. Bit će to vrtlog divnih iznenađenja za ove sretne znakove.

Ovan: Početak dugoročnih ulaganja

Uran je prouzrokovao da mnogi Ovnovi dožive naizmjenične periode obilja i oskudice. To će se promijeniti tokom druge polovine aprila, kada se ova nepredvidiva planeta pridruži raskošnom Jupiteru u njihovom drugom polju zarade.

Kada se to dogodi, bogatstvo stiže iz potpuno neočekivanog izvora. Na sreću, Ovan brzo prihvata svoje karte i koristi ovaj neočekivani prihod za dugoročne investicije koje mu pružaju veću slobodu.

Bik: Renoviranje na svim poljima

Bik je strpljivo čekao svoj trenutak. Njegova sposobnost uživanja u hedonizmu isplatit će se. Sredstva za zadovoljenje njihovih želja stizat će u ogromnim količinama, što će ovom horoskopskom znaku omogućiti kupovinu nekretnine, putovanje na egzotične destinacije ili konačno nabaviti novi automobil.

Ulaganje u preobrazbu od glave do pete također je moguće, što će dodatno naglasiti prirodnu ljepotu ovog znaka.

Vaga: Gotovo je s dugovima

Konjunkcija Jupitera i Urana može osloboditi Vagu značajnog duga, budući da se javlja u njihovom osmom polju zajedničkih resursa. Otplata kredita, veliko nasljeđe ili dobitak na lutriji su među načinima na koje ovaj horoskopski znak može postići financijsku neovisnost.

Otplata duga na kartici olakšat će anksioznost ovog znaka, omogućavajući mu potpuno uživanje u finim stvarima života. Burna veza stabilizirat će se kada Vaga povrati finansijsku ravnotežu.

Strelac: Velike nagrade za rad

Jupiter završava obilazak Strelčeve šeste kuće rada i službe. Kada se 20. aprila pridruži Uranu, moguće su velike poslovne nagrade. Slabo plaćeni Strelčevi mogu dobiti značajno povišenje.

Direktor koji odlazi mogao bi odabrati ovaj određeni horoskopski znak kao svog nasljednika. Još bolje, posao iz snova koji uključuje luksuzna putovanja mogao bi pasti Strelcu pred noge.

Naglo poboljšana radna situacija pozitivno će utjecati i na zdravlje ovog znaka, pa će nestati i neki kronični bolovi izazvani stresom.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *