Menu Close

Snažan muškarac voli svoju ženu i u dobru i u zlu: Samo kukavice bježe na prvoj prepreci…

Snažan muškarac nije onaj koji pokazuje mišiće kako bi impresionirao djevojku. Nije ni onaj koji suzdržava suze jer se boji da će tako izgledati slabo. Umjesto toga, snažan muškarac je onaj koji pokazuje svoju ranjivost, brine o svojim emocijama i ima hrabrosti da bude autentičan bez obzira na stereotipe.

Snažan muškarac je onaj koji sebi dozvoli da plače pred ženom koju voli. Neko ko dijeli svoja osjećanja, čak i ako je teško. Snažan muškarac je onaj koji se ne boji reći ženi kako se osjeća. Neko ko ne želi igrati igre jer vjeruje u iskrenost.

Svako ko ne dozvoli dobroj ženi da ode je snažan muškarac. Kao takav ulaže puno napora da joj pokaže da mu je važna i da mu puno znači. Snažan je čovjek koji se ne boji svojih emocija, čak i ako ga prijatelji zadirkuju zbog njegove veze – ponosan je na svoju vezu.

Shvaća da je sreća što je upoznao ljubav svog života. Snažan je čovjek onaj koji se ne boji priznati da je zaljubljen do ušiju. Ne troši vrijeme na druge žene niti planira ikome slomiti srce. Snažan muškarac je onaj koji štiti svoju djevojku od bilo koga ko je vrijeđa.

Uvijek govori istinu, čak i ako je gorka. Ima visoke vrijednosti i čvrste principe od kojih se ne povlači. Snažan muškarac je onaj koji se prema ženama odnosi s poštovanjem, čak i ako one ne uzvraćaju. Čak i ako zna da njegova ljubav neće biti neuzvraćena.

Snažan je čovjek onaj koji ne vjeruje da zaslužuje nagradu za sve što radi, jer je iskren. On će se pohvaliti da njegova žena zarađuje više od njega, a ne da se osjeća poniženim. Biće sretan kad njegova žena nosi izazovnu garderobu, a ne da bude ljubomoran.

Snažan muškarac je onaj koji je sretan kad njegova žena ima svoj život, jer i on ima svoj život. I cijeni ono što ima dok god to ima. Nikad ne uzima nečiju ljubav zdravo za gotovo. Snažan muškarac će ostati uz svoju ženu u dobru i zlu, slabići su ti koji bježe na prvoj prepreci.

Izvor:pult24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *