Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ 2024.

Ovo je dnevni horoskop za 19. maj 2024. godine.

OVAN

Očekujte pozitivne promjene u vašem poslu. Spremni ste preuzeti kontrolu nad promjenama i aktivno raditi na poboljšanjima. Trudite se izgraditi dobar odnos s osobom koja vam se dopada. Mogući problemi s glavoboljom.

BIK

Možda niste spremni donijeti nove poslovne odluke unatoč zahtjevima tekuće situacije. Osjećate privlačnost prema osobi koju poznajete iz prošlosti. Prošlost vas ponovno posjećuje. Pazite na cirkulaciju.

BLIZANCI

Budite otvoreni s vašim suradnicima i pokažite im kako popraviti svoje greške. Upoznat ćete osobu koja je zainteresirana za ozbiljniju vezu. Spremni ste za promjene u ljubavi. Provjerite razinu kolesterola.

RAK

Važno je da dovršite poslove koje ste ranije odgodili. Može biti teško postići pomirenje s osobom iz prošlosti, ali važno je raditi na tome. Smanjite unos alkohola radi boljeg zdravlja.

LAV

Pokušajte se fokusirati na poslove koji vas čekaju, iako može biti izazovno organizirati se. Voljena osoba pokazuje znakove nezadovoljstva, pa je važno otvoreno razgovarati o tome. Pripazite na osjetljivu kožu.

DJEVICA

Nestrpljivi ste da riješite sve poslovne nedoumice i da krenete da ostvarujete nove projekte. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom i sve češće razmišljate o mogućnosti da prekinete vašu vezu. Pad imuniteta je moguć.

VAGA

Očekuje vas pozitivna atmosfera. Možete se nadati povoljnim poslovnim prilikama i izazovima. Dan je izuzetno povoljan za nove početke i izražavanje osjećaja, te ulazak u novu vezu. Pripazite na hormonalne promjene.

ŠKORPIJA

Ulazite u novo poslovno okruženje u kojem se možda na početku ne osjećate sasvim sigurno. Očekuje vas novo poznanstvo. Spremni ste postepeno izgraditi intimniji odnos sa svojom simpatijom. Povedite računa o osjetljivosti bešike.

STRIJELAC

Moguć je prekid poslovnog ugovora ili promjena posla. Možda već neko vrijeme razmišljate o većim promjenama. S partnerom razmatrate neke izmjene u postojećim dogovorima. Obratite pažnju na zdravlje očiju.

JARAC

Postoji mogućnost promjene posla ili pokretanja uspješnog privatnog biznisa. Očekuje vas period povoljan za nove ljubavne prilike i uzbuđenje u flertu. Pripazite na pad imuniteta.

VODOLIJA

Budite oprezni s rizičnim ulaganjima koja mogu rezultirati gubicima. Neočekivani susreti mogu vas odvesti u novu emotivnu vezu. Moguća je tahikardija, pa pripazite na svoje zdravlje.

RIBE

Velike promjene su pred vama u narednom periodu. Spremni ste da se posvetite novim poslovnim pregovorima. Moguće je da sa voljenom osobom planirate proširenje porodice. Spremni ste za nove promjene. Problemi sa stomakom.

Izvor:ibalkan

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *