Menu Close

ASTRO NEDELJA: Vodolije uživaćete istinski u ovom danu,Rakovi tranzitni Mesec je u vašem polju doma…

Ko će ceo dan uživati sa voljenom osobom, a koga će mučiti stomačni problemi, otkriće vam zvezde!

OVAN

Tranzitni Mesec je u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i svakako biste ovaj dan trebali da posvetite voljenoj osobi. Pogotovo što je u protekloj nedelji bilo nesuglasica između vas dvoje. Ispravite sve što možete sada…

BIK

Danas su vam obaveze na prvom mestu, ali ne biste trebali da im posvetite baš ceo dan. Okrenite se svojim ukućanima, članovima porodice, i emotivnom partneru – njima je takođe potrebno vreme sa vama…

BLIZANCI

Tranzitni Mesec danas je u vašem polju ljubavi. Dan provedite sa osobom koju volite, ili se bacite u osvajanje onoga ko vam je prirastao za srce. Provod je u svakom slučaju zagarantovan. Lepa, opuštena energija koja vas rasterećuje.

RAK

Tranzitni Mesec je u vašem polju doma, što svakako govori da biste trebali da više posvetite vreme svojim ukućanima, ali i sebi. Odmorite se dobro, nađite nešto što vas relaksira i opušta, i spremite se za novu radnu sedmicu.

LAV

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju komunikacije, pokreta, komšiluka, pa je sigurno da će veći deo vašeg dana proći u jednoj veseloj i opuštenoj atmosferi. Ovo je pravi trenutak da i sa voljenom osobom popričate o nekim zajedničkim planovima.

DEVICA
Tranzitni Mesec je u polju ličnih vrednosti, hrane, novca, pa biste dan najbolje proveli ako sa osobama koje volite odete u šoping i usput svratite u omiljeni restoran. Ili – pripremite zajedno sa prijateljima neku zakusku i okupljanje u svom domu.

VAGA
Tranzitni Mesec u vašem znaku i polju ličnosti donosi vam jednu podsticajnu energiju i želju da što više stvari danas uradite, sa što više ljudi se vidite… jednostavno, želite da budete u pokretu i da svoje dobro raspoloženje sa svima podelite.

ŠKORPIJA

Razmišljaćete o tome šta biste mogli uraditi da neke situacije rešite i popravite. Nemojte se previše opterećivati i tovariti sebi težinu i pritisak. Bolje je da ovaj dan iskoristite za druženje i kontakte sa prijateljima koje dugo niste videli.

STRELAC

Tranzitni Mesec je u vašem polju prijatelja i u suštini – najbolje ćete provesti ovaj dan ako sebe usmerite baš na tu stranu. Potrebno vam je da se opustite, da budete dobro raspoloženi i otvorenog srca. A ko vas bolje poznaje od vašeg društva?

JARAC

Jarčevima je potrebno da malo izađu iz kuće, da promrdaju, da odu u šetnju, da obiđu neke ljude koje odavno nisu videli. Ili da uhvate voljenu osobu pod ruku i odu na ručak u restoran, u prirodu… videćete koliko će vam ovo prijati i opustiti vas.

VODOLIJA

Vodolije su od ranog jutra napravile dobar plan za ovaj dan i spremile za sebe i osobe koje vole brdo zabavnih i podsticajnih aktivnosti. Sve, sve, samo da se ne sedi kod kuće. Uživaćete istinski u ovom danu. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

RIBE

Vi ćete se probuditi i odmah krenuti sa pravljenjem planova – šta sve danas treba uraditi po kući i oko kuće, kakvim sve obavezama treba posvetiti svoje vreme? Imate nameru da budete vredni, ali uzmite makar jedan deo ovog dana za svoje opuštanje.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *