Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MAJ 2024.

Ovo je dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine…

Ovan

Budite oprezni, jer postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje pogrešne informacije. Nije vam lako da se oslobodite ljubavi iz prošlosti; još uvek postoji osoba koju volite. Mogući su problemi sa sinusima.

Bik

Možete očekivati nepovoljnu situaciju na polju finansija. Iznenadni troškovi su pred vama. Vaša veza sa voljenom osobom prolazi kroz krizu, i nemate isto povjerenje kao ranije. Povedite računa o hormonima.

Blizanci

Možete očekivati miran dan sa stabilnom situacijom na poslovnom polju, što vas čini zadovoljnim. Vaš partner je pokazao spremnost da ispravi greške i posveti vam se više. Skloni ste infekcijama.

Rak

Današnji dan je povoljan za razrješenje i kompromis ako su postojale nesuglasice na poslu. Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom koju poznajete, što može dovesti do početka nove veze. Odlično se osjećate!

Lav

Nadate se napretku na polju posla i spremni ste da uložite više energije u rad. Moguće je da odbijate da pokažete svoja osjećanja, zbog čega propuštate priliku za novu vezu. Mogući su problemi sa kamenom ili pijeskom u bubregu.

Djevica

Budite oprezni na poslovnom polju jer će odluke koje sada budete donijeli dugo da vas prate na ovom polju. Sve više stičete utisak da sa voljenom osobom nećete uspjeti da sačuvate zajednicu. Mogući problemi sa imunitetom.

Vaga

Važno je da sačuvate smirenost u poslovnom okruženju i budete spremni na kompromise. Očekujte novo poznanstvo s osobom koja će biti direktna u svom udvaranju. Mogući su problemi s kičmom.

Škorpija

Danas ćete imati osećaj da vam ništa ne polazi za rukom. Izbegavajte forsiranje novih poslova. Sve više vam nedostaje sloboda, pa je moguće da želite da stavite tačku na trenutnu ljubavnu vezu. Mogući su problemi s probavom.

Strelac

Pred vama je dobar dan u kojem ćete uspevati da realizujete svoje poslovne planove bez komplikacija. Sve više imate problema u komunikaciji s partnerom, pa počinjete da razmišljate o raskidu. Problemi s alergijama.

Jarac

Promene na finansijskom planu vam teško padaju, i danas kao da novac sve više odlazi od vas. Zbog velikog stresa pod kojim ste, skloni ste svađama s partnerom. Problemi s apetitom.

Vodolija

Nije vam lako da rešite probleme koji vas opterećuju jer nemate s kim da ih podelite. Povlačite se u sebe i propuštate prilike za nova poznanstva koja vam se ukazuju. Sklonost ka gojenju je naglašena.

Ribe

Osjećate da je vrijeme da na poslovnom polju mijenjate dosta toga. Spremni ste da pokažete inicijativu. Jedna osoba će pokazati interesovanje za vas, iako vi niste sigurni u svoja osjećanja prema njoj. Problemi sa nesanicom.

Izvor:ibalkan

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *