Menu Close

6 znakova Zodijaka koje očekuju dramatične promene tokom punog Meseca u Strelcu 23. maja…

Pun Mesec u Strelcu dogodiće se 23. maja – nemirnom, aktivnom, a ponekad i avanturističkom horoskopskom znaku.

Za 6 horoskopskih znakova ova kosmička konstalacija će doneti dramatične promene!

Ovan

Pun Mesec u Strelcu proći će kroz vašu 9. kuću: očekujte sretne događaje! Sreća će biti na vašoj strani. Možete se okušati u nečem novom: sve će biti lako, a povoljnosti će vas pratiti na svakom koraku. Dobro iskoristite energiju ovog razdoblja!

Vodolija

Vaši planovi za život mogu se ozbiljno promeniti! Na ovaj pun Mesec možete steći nova znanja koja će vas naterati da promenite svoju viziju života. Budući da je 11. kuća povezana s vašim okruženjem, budite spremni na upoznavanje novih ljudi. Zapamtite da se često morate odreći starih stvari kako biste stvorili nove. Ne bojte se promena ovog punog Meseca!

Blizanci

Kraj maja doneće vam mnogo događaja u vašem privatnom životu. Pun Mesec u znaku Strelca kretaće se kroz vaš sektor dugoročnih partnerstava i braka. Ako ste već u vezi, pokušajte iznenaditi svoju drugu polovinu novim romantičnim izlaskom. Kratko zajedničko putovanje je odlična opcija! Ako ste sami, ne brinite: Cvetni Mesec i tranziti Venere i Jupitera sigurno vam neće dopustiti da vam bude dosadno!

Bik

Energija Meseca u Strelcu proći će kroz vašu 8. kuću. U vezi možda želite doživeti nove senzacije: svakako razgovarajte o tome sa svojim partnerom. Ne zaboravite da u blizini imate ljude koji su spremni podržati vas u teškim trenucima. Ne bojte se pitati ih za savet!

Rak

Ako već dugo razmišljate o naprednim kursevima, onda se na njih prijavite krajem maja! Pun Mesec će uticati na vaš sektor ravnoteže između posla i kuće, kao i na odnose s kolegama. Vredno je pobliže pogledati mogućnosti dobijanja dodatnih informacija o vašoj specijalnosti: takvu će inicijativu svakako nagraditi Strelac koji je zainteresovan za obrazovanje!

Strelac

Strelcima je strogo kontraindikovano ostajanje kod kuće za vreme punog Meseca! Pokušajte ispuniti dane novim znanjima i poznanstvima. Vaš životni stil prolazi kroz transformaciju: pokušajte razviti nove zdrave navike!

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *