Menu Close

Ljubavni horoskop do kraja 2024: Bik upoznaje srodnu dušu, Vaga stupa u bračne vode, Blizanci privlače kao magnet…

Tokom ostatka 2024. godine, određeni znakovi Zodijaka započeće potpuno novo poglavlje u svojoj ljubavnoj priči. Moguće je da će im izlasci promeniti život, iskusiće neverovatne romantične sastanke, uzbudljiva putovanja i strastvena otkrića.

Pluton, planeta transformacije, biće u buntovnoj Vodoliji do 1. septembra. Ovaj astrološki tranzit pomoći će vam da izađete iz standardne kolotečine u odnosima i na pravi način “začinite” svoju dnevnu rutinu. Saturn, planeta predanosti, nastavlja da se kreće kroz empatične Ribe, šaljući pritom poruku da su rad na sebi i samoisceljenje preduslov za pronalaženje ispunjenosti u dugotrajnim vezama.

Astrolozi predviđaju da neke znakove Zodijaka čeka najvrelija romansa u životu, sve će prštati od strasti.

Saznajte šta vas očekuje.

Ovan

Ovnovi, vreme je da se pripremite za novu fazu u vašem životu – predstoje vam dramatične promene. U zvezdama vam je zapisano da će se preokret desiti tokom jeseni, najverovatnije početkom oktobra. Retrogradni Merkur će ove godine biti koristan za samorefleksiju i preispitivanje vašeg ljubavnog života, posebno dok prolazi kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja od 12. do 28. avgusta. Ukoliko pažljivo radite na sebi i prevazilaženju sopstvenih trauma, to vas na kraju može dovesti tačno tamo gde želite da budete.

Bik

Bikovi, ukazaće vam se prilika da iskusite duboku vezu sa veoma posebnom osobom. Ispostaviće se da je u pitanju vaša srodna duša, koja će vas razumeti bukvalno od samog početka. Važna prekretnica u vašem životu već se desila 20. aprila, kada su se Jupiter, planeta sreće, i Uran, planeta promena, sreli u vašem znaku prvi put od 2011. godine. Ovaj astrološki događaj je označio početak potpuno nove, optimistične ere u ljubavi. Verovatno je da ćete doneti inovativne odluke, poput pokretanja porodičnog biznisa, planiranja dugog putovanja ili selidbe.

Blizanci

Blizanci, hodićete nepoznatim teritorijama zahvaljujući značajnim planetarnim pomacima koji osvetljavaju vašu petu kuću romantike, jedanaestu kuću dugoročnih želja i prvu kuću samosvesti. Treba da ostanete verni sebi, jer će to biti ključno za upoznavanje partnera koji podržava vaše vrednosti i težnje. Takođe, 2024. godina biće obeležena ekspanzivnim preseljenjem Jupitera u vaš znak, što se nije dogodilo od 2012.-2013. godine. Ovaj tranzit će vas učiniti još privlačnijim – poput magneta ćete privlačiti potencijalne partnere. Predstoje vam romantični sastanci koji mogu da vam promene život na bolje.

Rak

Rakovi, volite da se opustite u toplini sopstvenog doma, preferirajući usamljene večeri. Međutim, vaš ljubavni horoskop tokom 2024. godine biće prilično intenzivan. To je delimično rezultat nove serije pomračenja koja će aktivirati vašu devetu kuću avanture. Saturn se tamo nalazi od prošlog proleća, zahtevajući od vas da pronađete više jasnoće u svojim idealima i duhovnim težnjama. Oko 17. septembra, kada pomračenje Meseca stigne do vaše devete kuće, osetićete da je konačno vreme da raširite krila i započnete novo poglavlje u svojoj ljubavnoj priči. Period oko vašeg rođendana, posebno od 16. juna do 11. jula, takođe je odlično vreme za upoznavanje novih ljudi.

Lav

Lavovi, godina je počela uticajem Merkura, koji je svoj retrogradni put završio u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja. To vam je omogućilo da iskoristite svoje kreativne impulse kako biste se osećali emocionalno ispunjenijim nego ranije. Tokom ove godine, imaćete nekoliko ključnih perioda za donošenje važnih odluka: od 2. do 25. jula, od 12. avgusta do 9. septembra i od 12. do 28. avgusta. Pripadnici ovog vatrenog znaka koji su u braku moguće je da će razmišljati o proširenju porodice, a oni koji su trenutno sami, započeće strastvenu romansu.

Devica

Device, ljubavni horoskop za 2024. godinu predviđa vam velike promene, uz rast samosvesti i rad na razvoju odnosa. Saturn, planeta posvećenosti i granica, kreće se kroz vašu sedmu kuću partnerstva od prošlog proleća, unoseći više smisla u ovu oblast vašeg života. Zato ćete biti u prilici da jasnije odredite kome ćete posvećivati svoje dragoceno vreme i energiju, te koliko ćete se obavezati u tim odnosima. Oko 17. septembra, kada u vašoj sedmoj kući pada pomračenje Meseca, postaćete još svesniji dinamike u odnosima sa dragim osobama. Moguće je da će neki predstavnici znaka morati da prođu kroz težak period razdvojenosti.

Vaga

Vage, pred vama je era promena i transformacije. Većina pomračenja u 2024. godini, koja će imati ogroman uticaj na život, padaće baš na vaš znak ili sedmu kuću partnerstva. Ovi astrološki događaji učiniće da se osetite snažnim i spremnim za značajne promene. U pitanju su odluke koje uistinu menjaju život, poput braka ili proširenja porodice. Vreme je da preuzmete više odgovornosti i započnete novu fazu u svom životu. Najpovoljniji period u godini biće od 29. avgusta do 22. septembra, kada se Venera kreće kroz vaš znak.

Škorpija

Škorpije, fokus ove godine biće definitivno na romantici i ljubavi, zahvaljujući značajnoj planetarnoj aktivnosti u ovim sektorima. Saturn, planeta posvećenosti i ograničenja, nalazi se u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja od prošle godine, ohrabrujući vas da tražite stabilnost u vašim vezama. Ukoliko nemate partnera, moguće je da ćete se osećati kao da su se na vas sručile teške životne lekcije. Veoma važna oblast na kojoj morate da poradite su samopoštovanje i veličina sopstvenog ega.

Strelac

Strelčevi, promene u vašem životu inspirisaće vas da sve svoje napore uložite u kreativan rad. Istovremeno, možete očekivati da želja za samostalnošću i avanturom donekle splasne. Poželećete stabilnost, samopouzdanje i pouzdano rame na koje ćete uvek moći da se oslonite. Jupiter, vaša vladajuća planeta, pravi veliku tranziciju koja će imati uticaj na vaš ljubavni život ove godine. Počevši od 25. maja, planeta obilja će se kretati kroz vašu sedmu kuću partnerstva, što bi moglo dovesti do predloga i odluka koje će vam promeniti život.

Jarac

Jarčevi, vi po prirodi tražite jasnu strukturu i stabilnost iznad svega. Međutim, tokom ove godine bićete skloniji da se prepustite razigranosti, zabavi i spontanosti. Moguće je da ćete čak pronaći nove načine da budete kreativni i napraviti pauzu od posla kako biste više pažnje posvetili svom partneru. Leto, a posebno period od 16. juna do 11. jula, doneće mnogo živopisnih utisaka i romantičnih događaja.

Vodolija

Vodolije, zvezde vam savetuju da tokom ove godine više slušate svoju intuiciju. Ukoliko ste slobodni i nadate se da ćete upoznati nekog posebnog, sreća će biti na vašoj strani. Pokušajte da češće prisustvujete raznim društvenim događajima. Jupiter će se kretati kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, počevši od 25. maja i njegov tranzit trajaće oko godinu dana. Ovo je idealno vreme za flert, izlaske, romantične sastanke i ljubavne veze. Takođe, 2024. godina biće povoljna za trudnoću, usvajanje i sve druge aspekte povezane sa decom.

Ribe

Ribe, ova godina će za vas biti prepuna inspiracije i emocija. Pre svega, potrebno je da pronađete isceljenje od traumatičnih veza iz prošlosti. Oko 17. septembra, tokom pomračenja u vašoj prvoj kući samosvesti, započeće nova romantična priča. Ovo može biti veoma emotivan trenutak, koji će izazvati neočekivane promene. U svakom slučaju, budite uvereni da će ovo pomračenje poslužiti postizanju vašeg glavnog cilja.

Izvor:luftika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *