Menu Close

Kako prepoznati kraj zaljubljenosti? Prepoznajte ova 4 znaka kod partnera…

Kada se neko zaljubi, to brzo shvata i lako prepoznaje znakove. Uostalom, toliko je pesama napisano o ljubavi. Ali kada ste u vezi i ta “iskra” se gasi, koliko brzo to shvatite?

Istina je da ljubav ne “nestaje” iz jednog trenutka u drugi. Najverovatnije, nećete osećati istu privlačnost prema nekome mesecima ili godinama, dok ne shvatite da konačno ne želite više da budete sa svojim partnerom. Međutim, stručnjaci tvrde da postoje neki znaci koji otkrivaju ovu emocionalnu promenu, ali se često zanemaruju. Naravno, svako to može drugačije da doživi. Ali u slučaju da treba da znate koji bi to znaci mogli da pokazuju da više niste zaljubljeni, predstavljamo vam ih u nastavku.

Nemate isti entuzijazam za provođenje vremena zajedno

Biti ravnodušan prema provođenju vremena sa voljenom osobom jedan je od najvažnijih znakova. Na primer, možda ne želite da organizujete nešto za godišnjicu. Takođe, dok razgovarate, možda stalno proveravate mobilni telefon ili mislite da je putovanje sa voljenom osobom gubljenje vremena i novca. Zaključak: Kvalitetno vreme sa svojim partnerom trebalo bi da bude nešto čemu se radujete, a ne obaveza koju biste radije preskočili.

Ne nedostaje vam

Nedostajanje partnera kada niste zajedno ima smisla kada ste zaljubljeni. Ako je vaš partner na dužem službenom putovanju, a vi ne odbrojavate dane do njegovog povratka ili mu ne priznate da vam nedostaje, verovatno su se vaša osećanja promenila.

Razmišljate o svojoj budućnosti bez njega

Dok zamišljate svoju budućnost, možda ćete sanjati o uspešnoj karijeri, živopisnom domu ili putovanjima kroz Evropu. Ali ako shvatite da vaši snovi više ne uključuju vašeg partnera ili ste ravnodušni prema izgradnji budućnosti sa njim, onda verovatno više niste zaljubljeni.

Ne tražite njegov savet pri donošenju odluka

Ova odluka može biti bilo šta, od promene karijere do boje za dnevnu sobu. U većini veza, partneri se oslanjaju jedni na druge za savet i smernice. Uključivanje partnera u svakodnevne izbore znači da cenite i poštujete njegovu perspektivu. Ali ako prestanete da ga pitate za mišljenje, verovatno vam više nije važan.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *