Menu Close

Blizanci će u junu 2024. imati Jupiter na svojoj strani i započeti eru uspeha, radosti i prosperiteta…

Jupiter je planeta blagostanja i prosperiteta koja nam otvara nove puteve ka uspehu.

Jupiter je poslednji put bio u Blizancima od 11. juna 2012. do 25. juna 2013. Sledeći tranzit Jupitera u ovom znaku trajaće od 25. maja 2024. do 9. juna 2025. godine. Prema prognozi astrologa, upravo Blizanci mogu očekivati novu fazu u svom životu.

Očekuju ih sudbonosne odluke, obećavajuće ponude i profitabilni poduhvati.

Jupiter u astrologiji

U astrologiji, Jupiter je planeta vere, pozitivnosti, nade i očekivanja. Nekada su je nazivali planetom „velike sreće“, jer je njen uticaj povezan sa značajnim prosperitetom. Jupiterov tranzit uvek donosi razvoj i napredak – materijalni i duhovni. Ova planeta je takođe povezana sa pomoći, milosrđem i saradnjom. Kada se Jupiter pojavi u horoskopu, znajte da se sprema obilna žetva.

Jupiter u Blizancima

Blizanci pripadaju vazdušnim znakovima Zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku važe za opuštene, društvene i druželjubive, sa odličnim smislom za humor. Međutim, glavna karakteristika ovog znaka je njegova prevrtljivost. Blizanci su skloni čestim promenama raspoloženja, spremni su da odustanu od svojih stavova, a u vezama uvek traže neke novine.

Jupiter će doneti hrabrost, spremnost za delovanje, želju za učenjem i širenjem vidika. Nakon 25. maja, Blizanci će postati manje vezani za svoje vrednosti nego inače. Blizance odlikuje radoznalost, dvosmislenost, dualnost i prilagodljivost, a kao što smo i naglasili, reč je o veoma društvenim osobama.

Jupiter u Blizancima će staviti akcenat na komunikaciju, donoseći nova poznanstva i društvene projekte. Zato je pred Blizancima era uspeha, radosti i prosperiteta.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *