Menu Close

Pavel Globa tvrdi da Jupiter u Blizancima donosi promene svim znakovima, a jednom će sve ići kao po loju…

Univerzum nam donosi krajem maja kosmičke događaje i nebeske tranzite koji će imati velik uticaj na gotovo sve znakove Zodijaka.

Svakako da je jedan od najznačajnijih ulazak Jupitera u Blizance, koji sa sobom donosi talas sreće i pozitivne energije. Dok će mnogi osećati blagodeti ovog tranzita, jedan horoskopski znak će se posebno istaknuti i doživeti uspeh na svim poljima.

Maj je mesec mira i sreće, a slavni ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će jedan horoskopski znak posebno uživati u ovom periodu. Predviđa da će im sve polaziti za rukom, a kraj maja će biti najuspešniji deo godine za njih.

Rak

Rakovi, poznati po svojoj emocionalnosti i intuitivnosti, tokom maja će doživeti uzvraćene emocije ljubavi. Sve što su očekivali od posebne osobe će se ostvariti, a njihov odnos će krenuti u pozitivnom smeru.

Ova harmonija može biti u ljubavnom ili poslovnom odnosu, piše Žena Blic. Rakovi su takođe vrlo maštoviti, a projekti na kojima su radili u slobodno vreme sada će dobiti priliku za uspeh. Kreativnost je dragocena vrlina, a Rakovi će to spoznati tokom poslednjih dana maja.

Na suptilan način će popraviti odnose sa osobom sa kojom su imali nesuglasice, jer će obe strane biti spremne na iskren razgovor i kompromis.

Poznati ruski astrolog Pavel Globa izneo je i svoje prognoze za ostale horoskopske znakove u drugoj polovini maja 2024. godine, otkrivajući šta mogu očekivati u ovom periodu.

Ovan

Ovnovima se savetuje da posvete više pažnje partneru i negovanju odnosa, kako bi izbegli ozbiljne sukobe. Održavanje balansa u vezi biće ključno za njih.

Bik

Bikovi će se suočiti s velikim izazovima krajem maja, posebno u karijeri. Mnogi će biti prinuđeni da donesu teške odluke, balansirajući između poslovnog i ličnog života.

Blizanci

Blizanci mogu očekivati nova poznanstva, posebno romantične prirode, sa mogućnošću pronalaska prave ljubavi. Oni koji su već u vezi, trebali bi da porade na veštini izbegavanja sukoba, kako bi očuvali harmoniju.

Lav

Lavovi će imati izuzetno aktivan i zahtevan mesec. Moraće da svoju pažnju usmere na naporan rad, kako bi postigli željene uspehe i ostali na vrhu.

Devica

Device će morati da održavaju ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Njihov radoholičarski pristup biće izazovan, ali je važno da ne zanemaruju sopstvene interese, niti da vrše pritisak na partnera.

Vaga

Vage će se suočiti sa mogućim svađama u porodici i sa partnerom. Savetuje im se da rade na veštinama komunikacije i takta, kako bi uspostavili normalnu interakciju i izbegli konflikte.

Škorpija

Škorpije bi trebale da budu oprezne i izbegavaju davanje obećanja, koja ne mogu ispuniti.

Na taj način će izbeći neprijatne situacije i održati integritet.

Strelac

Za Strelčeve, Globa predviđa susrete sa prošlošću, što bi moglo doneti interesantne i važne lekcije.

Jarac

Jarčevi će imati priliku za nova poznanstva, što može otvoriti nove horizonte, kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Vodolija

Vodolije u ovom periodu treba da se usresrede na dom i porodične odnose, kako bi uspeli da pronađu harmoniju i uspostave balans u životu.

Ribe

Ribe će u narednom periodu biti posebno otvorene za sklapanje novih poznanstava i veza. Na taj način uspeće da drastično prošire svoj društveni krug.

Astrolog Pavel Globa donosi ovu detaljnu prognozu, pružajući uvid u to šta svaki horoskopski znak može očekivati krajem maja 2024. godine.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *