Menu Close

Prepoznavanje neiskrene ljubavi je lako – samo obratite pažnju na ove jasne znakove…

Prepoznati neiskrenu i lažnu ljubav može biti veoma lako. Sve što trebate učiniti je obratiti pažnju na način na koji se vaš partner ponaša prema vama. Ako vas iskreno voli, uvijek ćete moći osjetiti povezanost i spontanost između vas dvoje. Ako to nije slučaj i ako je vaš partner postao distanciran i odsutan, magija između vas je nestala. U nastavku pročitajte nekoliko znakova koji vam mogu pomoći da otkrijete neiskrenu ljubav.

1.Partner vas često osuđuje: Ako ste u vezi često suočeni s osuđivanjem i kritikama, možete to shvatiti kao jasan znak da vaš partner više nije zainteresovan za vas. Ako vas partner često kritikuje zbog svake vaše najmanje greške, loše odluke ili dosadne navike, znajte da vaša ljubav sve samo ne iskrena.

2.Ne daje vam komplimente: Kada istinski volite i brinete za nekoga, želite da se osjeća dobro, a jedan od načina da to učinite je da ga pohvalite i date mu kompliment. Ako se ne možete sjetiti kada vam je vaš partner posljednji put dao kompliment, šanse da prema vama gaji ista osjećanja kao vi prema njemu su male.

3.Osjećate se nesigurno: Da li se često osjećate nesigurno kada pokušate izraziti nezadovoljstvo zbog njegovog ponašanja jer ne znate kako će reagovati? Da li se plašite da ćete reći ili uraditi nešto zbog čega bi se on mogao naljutiti? Ako ste odgovorili potvrdno, možete biti sigurni da se vaša veza ne temelji na uzajamnom poštovanju i razumijevanju, a kamoli na pravoj ljubavi.

4.Često morate drugima objašnjavati njegove postupke: Ako konstantno osjećate potrebu da pravdate postupke svog partnera pred svojim prijateljima i roditeljima, znajte da u vašoj vezi nešto definitivno nije u redu. Kada vas neko iskreno voli i kada mu je stalo do vas, on vas nikada neće dovesti u situaciju da morate objašnjavati njegovo ponašanje.

5.Ne trudi se jednako kao i vi: Za tango je potrebno dvoje, a isto važi i za vezu. Da bi veza bila jaka i srećna, oba partnera moraju jednako da se trude. Ako ste vi jedini koji se trudi u vezi, onda nešto nije u redu.

6.Ne planira budućnost s vama: Ako vas vaš partner ne uključuje u svoje planove za budućnost i ne razgovara s vama o svojim ciljevima, to je jasan znak da vi dvoje ne idete u istom smjeru.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *