Menu Close

Dobro zapamtite dva datuma u junu 2024: Sprema se zvezdana magija na nebu…

Prema astrolozima, u junu postoje dva datuma kada se sve želje mogu ostvariti.

Pripremite se na vreme – na ove datume zamislite ono što želite da ostvarite, jer će se ubrzo ispuniti.

9. jun
Na ovaj dan Mars, planeta akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planeta ljubavi. Iskoristite ovaj dan da pohađate neki kurs, poput plesa, odete u teretanu ili prošetate gradom, jer postoji mogućnost da upoznate osobu koja vam je suđena. Ako već imate nekoga na umu, vidite se s tom osobom tog dana.

Osluškujte svoja osećanja dok ste s tom osobom – da li imate poverenja u nju? Možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, to je prava osoba za vas.

Pored toga, 9. juna je povoljan dan za važna porodična razgovaranja i donošenje odluka o nekretninama. Na primer, vi i vaš partner možete odlučiti da živite zajedno ili da se otisnete na zajedničko putovanje.

20. jun
Period punog Meseca uvek se energetski razlikuje od ostalih dana, ljudi se osećaju osetljivije, a njihova osećanja su pojačana. Ovaj dan je odličan za ispunjenje želja, posebno onih vezanih za posao.

Ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru i zaradu novca, jer samo tako možete dobiti očekivano unapređenje ili ponudu za posao koji priželjkujete.

Zapamtite, energija punog Meseca traje nekoliko dana pre i nekoliko dana posle punog Meseca.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *