Menu Close

Najpoznatija sovjetska vidovnjakinja otkriva 3 znaka koja mogu osvojiti ceo svet..

Eugenia Davitašvili je bila najpopularnija vidovnjakinja svih vremena. U bivšem SSSR-u su je nazivali fenomenom, a često se bavila isceljenjem i lečenjem mnogih poznatih osoba.

Ono što se o Eugeniji najviše pamti je njena tvrdnja da su tri horoskopska znaka zaista posebna, te da ljudi rođeni u tim znakovima mogu osvojiti ceo svet!

Ovan

Život Ovna je poput voza smrti zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka stalno žele sve odjednom, ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija različitih okolnosti može im dati slične rezultate.

Spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i uvek su spremni da ih primene, što ih čini vrlo interesantnima.

Lav

Lav je grabljivac, spreman da uništi sve na svom putu, ali i strpljiv. Ako poznajete jednog Lava, verovatno znate koliko vešto mogu čekati i koliko su teške njihove strateške igre. Eugenia je primetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno neverovatna – mogu čekati godinama, dosledno i jasno, dok ne dođe trenutak za oštar priliv energije i aktivnosti, što im donosi zasluženu nagradu.

Lavovi ne odustaju ako ne uspeju. Smisliće novi plan i krenuće dalje. Njihova sposobnost da preuzmu kontrolu nad sobom je neverovatna.

Ribe

Eugenia je verovala da je ovaj horoskopski znak često podcenjivan, ali bez razloga! Iako su (u početku) tihe, Ribe brzo savladaju sve u novom okruženju i timu, izbegavajući sukobe i nesmetano se kreću ka svom cilju.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *