Menu Close

Svi znakovi Zodijaka treba da se paze ovih 5 datuma u junu 2024. – opasnost vreba sa svih strana…

Od prvog meseca leta deli nas svega nekoliko dana, a sa sobom donosi brojne kosmičke događaje koji mogu da nam pomrse konce ukoliko ne obratimo pažnju na njih.

Astrolozi poručuju da nas tokom juna 2024. očekuje pet izuzetno izazovnih dana. Na te datume ne bismo trebali da rizikujemo, jer su planete u neskladu ili nešto drugo negativno utiče na našu energiju. Kada znate koji su dani u pitanju, možete da na pravi način isplanirate stvari i pripremite se, izbegavajući neželjene probleme.

Ovo su najizazovniji dani u junu 2024. godine:

4. jun – Merkur u konjunkciji sa Jupiterom i Sunce u konjunkciji sa Venerom

Ovo je možda najopasniji datum u junu 2024. godine. Na ovaj dan dogodiće se dva negativna astrološka aspekta – konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Sunca sa Venerom. Ova četiri nebeska tela su odgovorna za gotovo sve oblasti života. Astrolozi savetuju da budete oprezni i ni u kom slučaju ne rizikujete. 4. juna treba u svemu otvoriti četvore oči, bez izuzetka.

9. jun – Mars ulazi u znak Bika

Mars u Biku se oseća veoma loše. Ovaj dan i narednih nekoliko nedelja biće obeleženi izuzetno visokim nivoom agresije, koja apsolutno ničim neće biti motivisana. 9. juna može doći do eksplozije negativnosti na svim nivoima – kod kuće, na ulici, na društvenim mrežama, na poslu. Budite izuzetno oprezni sa svojim rečima i ne odgovarajte agresijom na napade neprijatelja. Takođe, na ovaj dan ne biste trebali da budete osvetoljubivi.

14. jun – Sunce i Merkur u konjunkciji

Ovo je veoma opasan dan, ali prilično predvidljiv. Savetujemo vam da uvek beležite šta se dešava vama i ljudima oko vas ovog dana, kako biste razumeli kako Sunce i Merkur utiču na vas i vašu energiju. Među opštim zabranama izdvaja se zabrana putovanja, promene okruženja, kupovina i ozbiljne finansijske transakcije.

17. jun – najnepredvidiviji i najkontroverzniji dan

Ovaj dan će obeležiti tri događaja odjednom. Prvi je povoljan, a radi se o tranzitu Venere u znak Raka, gde joj je veoma ugodno. To znači da ćemo u narednim nedeljama imati mnogo energije i entuzijazma, ali će istog dana i Merkur preći u znak Raka. Ova planeta je izuzetno destruktivna u ovom znaku, tako da je skoro sva pozitivnost Venere poništena negativnošću susedne planete. Ovo je opasan dan za finansijske aktivnosti i aktivnosti uopšte. Povrh toga, Merkur i Venera će ući u međusobnu konjunkciju, što će biti poslednji ekser u kovčegu Venerine pozitivnosti. Kao rezultat toga, dan će postati veoma, veoma nepredvidiv i haotičan. Budite izuzetno oprezni.

29. jun – početak retrogradnog Saturna

29. jun je opasan dan zbog Saturna, koji će se okrenuti i početi da se “kreće u suprotnom smeru”. To dovodi do formiranja netačnih mišljenja o ljudima i događajima. Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke i prebrze zaključke. Sistem vrednosti mnogih ljudi može drastično da se promeni, a zbog toga ne treba da se uvredite. U opasnim danima važno je čuvati se ne samo loših misli, već i komunikacije sa toksičnim okruženjem. Skrivene opasnosti i nevolje mogu doći od loših ljudi.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *