Menu Close

Kako prva ljubav može uzdrmati i najstabilniji brak: Priča o gubitku mog muža zbog njegove bivše…

Istina je da se prve ljubavi dugo pamte. Ponekad se mogu vratiti i poljuljati sve što ste do tada izgradili.

Tako je bilo i u mom slučaju. Mislila sam da imam stabilan i sjajan brak, ali moj muž je preko noći odlučio da želi otići od mene. Izgovor je bila njegova prva ljubav koja se vratila u grad. Ponovno su se povezali na društvenim mrežama i shvatili da oboje još nešto osjećaju jedno prema drugom.

Ono što sam tada osjetila ne može se opisati riječima. Bila je to kombinacija mržnje, ljutnje, razočaranja i nevjerice – sve odjednom, i to puta deset. „Nisi li zadovoljan sa mnom? Zar me ne voliš?” pitala sam ga. „Da, još uvijek te volim i bio sam sretan s tobom. Ali ovo je moja prva ljubav. Želim vidjeti mogu li nešto ostvariti s njom,” odgovorio je. Šokirana njegovim riječima, rekla sam mu da ako ode, neka se više nikada ne vraća i da će zauvijek biti gotovo s nama. Složio se s tim i bez problema izašao iz kuće.

Trebalo mi je dugo da se oporavim i ponovno naučim vjerovati ljudima, posebno muškarcima. Trebalo mi je dugo da prihvatim da njegov odlazak nije bio moja sramota već njegova. Jedva sam uspjela vratiti svoj život na pravi put i počela se boriti za svoju sreću.

Nakon dvije godine nazvao me je i pitao da se nađemo da popričamo o svemu i poradimo na pomirenju. Nisam mu čak ništa ni odgovorila, samo sam mu spustila slušalicu. Imao je pravo da bira koga želi u svom životu i jasno mi je dao do znanja da to nisam bila ja. Sada može da se vraća nekoj drugoj bivšoj ljubavi, a ja idem samo naprijed.

Izvor:pult24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *