Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR 2023.

Ovo je dnevni horoskop za 19. decembar 2023. godine.

OVAN

Posao: Ovog puta, jedan muškarac vam možda neće pružiti toliko podrške kao mlađa ženska osoba koja svojim stavom obećava mnogo. Očekujte pozitivan početak saradnje s njom, pa se preporučuje da razmotrite zajednički poduhvat u poslu.

Ljubav: Danas ste emocionalno suzdržani, stoga nije preporučljivo previše se rasplinjavati u ljubavnom segmentu. Iako izuzetnih situacija možda neće biti, očekuje vas miran period do sledećeg puta.

Zdravlje: Pripazite na hladnoću kako biste izbegli prehladu.

BIK

Posao: Iako početak dana obećava mnogo, važno je biti oprezan jer sve može ostati samo na nivou obećanja. Preporučuje se pažnja prilikom donošenja poslovnih odluka kako ne biste suočili s dodatnim problemima. Pouzdajte se u svoju intuiciju i unutrašnji osećaj, s obzirom da niste početnik u svom poslu.

Ljubav: Postoji mogućnost da započnete romansu s mlađom osobom koja će osvežiti vaše dane i ostaviti dugotrajan utisak.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Posao: Ovaj put možda nećete izbeći manje neprijatnosti tokom dana, stoga se pripremite za izazove i pokušajte ih doživeti s duhom fleksibilnosti, jer je ovo lekcija koju trebate naučiti. Svi su prošli kroz slične situacije, i sada je vaš red. Preporučuje se da se ne opirete previše, već pažljivo sagledate celokupnu situaciju.

Ljubav
Karmička ljubavna priča ima jači aspekt ovaj put, upozoravajući vas da je vreme da završite nešto kako biste započeli novu priču. Škorpija bi mogla biti pravi izbor za vas.

Zdravlje: Razmotrite radikalnije metode lečenja.

RAK

Posao: Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije riječi ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.

Ljubav: Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Za usamljene Rakove, ovaj vikend mogao bi
da bude dobar.

Zdravlje: Izbjegavajte pretjerivanje u hrani.

LAV

Posao: Stalo vam je da razriješite nove nesporazume, ali nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike. Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje protivuslugu.

Ljubav: Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

Zdravlje: Više šetajte.

DJEVICA

Posao: Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.

Ljubav:Partner umije da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga. Uživajte sa svojim partnerom.

Zdravlje: Bavite se fizičkom aktivnošću.

VAGA

Posao: Bitan razgovor koji vas očekuje ovaj put može doneti malo dramatike u vaš život i poslovne prilike koje su već bile prisutne. Ključ je da više verujete u sebe kako biste ostvarili svoje potencijale. Nemojte se ustručavati da se odmorite ako primetite da posao ne ide onako kako ste očekivali.

Ljubav: Što se tiče ljubavnog izbora, odluka je na vama da li želite nešto više s osobom koja je već bila deo vašeg života. Jarac može biti odličan izbor za vas.

Zdravlje: Pazite na svoj stomak, a takođe imajte na umu mogućnost povišenog krvnog pritiska.

ŠKORPIJA

Posao: Danas se nalazite u izuzetno povoljnoj situaciji u poslovnom segmentu. Čini se da ćete ostvariti više nego što ste planirali. Ostanite smireni i samouvereni, jer ne samo da nećete imati loše ideje, već se nazire i mogućnost jedne izvrsne poslovne saradnje s osobama rođenim u znaku Bika i Riba.

Ljubav: Primetna je određena pasivnost kada su u pitanju emocije, stoga se preporučuje da budete aktivniji i da više delujete nego što razmišljate o osobi u koju ste zaljubljeni.

Zdravlje: Stanje zdravlja je odlično.

STRELAC

Posao: Iako je početak dana donekle problematičan, kasnije možete očekivati razrešenje situacije i duh pobede. Razmislite o odmoru kako biste napunili svoje baterije pozitivnom energijom za naredne akcije.

Ljubav: Imate jasnu predstavu o tome da želite biti s određenom osobom iz vašeg okruženja, stoga slobodno pristupite i izrazite svoje osećaje kako ne biste ostali samo na nivou priče.

Zdravlje: U ovom kontekstu, preporučuje se pažnja prema reproduktivnim organima.

JARAC

Posao: Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Stalo vam je da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike.
Ljubav: Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbježno. Važno je da učinite ono što osjećate.
Zdravlje: Hronične tegobe.

VODOLIJA

Posao: Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

Zdravlje: Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

RIBE

Posao: Neko vas indirektno opominje da promijenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.

Ljubav: Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.

Zdravljle: U odličnoj ste fizičkoj formi.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *