Menu Close

Tamara Globa i Vasilisa Volodina tvrde da Lavu slijedi izvanredan maj – Svemir mu se potpuno naklanja, a sve ide kako treba…

Maj je mesec koji će biti prepun važnih astroloških događaja, čiji će se uticaj osjetiti na sve znakove Zodijaka. Ipak, jednom znaku će Fortuna biti posebno naklonjena – očekuje ga nevjerovatan uspjeh i blagoslov Univerzuma.

Viša sila će pratiti i podržavati pripadnike ovog znaka, pomažući im da postignu velike stvari. Dvije najpoznatije ruske astrologinje, Tamara Globa i Vasilisa Volodina, istakle su isti znak kao onaj koji će imati najbolji horoskop u maju.

Riječ je o Lavu!

Lav

Sreća će biti na vašoj strani, bit ćete puni energije i izrazito aktivni, a višak aktivnosti i pokreta donosi vam i veći broj prilika i mogućnosti.

Očekujte promjene na radnom mjestu; vaš trud i rad će se višestruko isplatiti, a rezultati neće dugo izostati, piše Žena Blic.

Uspjeh će doći gotovo momentalno, a na svakom koraku čekaće vas male i velike pobjede, dok će vaše finansijske prilike biti sve bolje i bolje.

Poseban poslovni uspjeh očekuje Lavove koji se bave hobijima ili dodatnim poslovima – to bi moglo postati njihov glavni izvor prihoda.

U budućnosti, neki posao koji je dosad bio sporedan donijet će vam ne samo pozitivne emocije, već i značajan prihod.

Sve ovisi o vašem trudu i želji za napretkom.

Ovo je svakako period u kojem možete ostvariti svoj puni potencijal, doći do željenog prihoda i unaprijediti svoju karijeru. Očekujte i profesionalno priznanje.

Naravno, bez upornosti i odlučnosti, uspjeh neće doći.

No, sve dok postoji volja, budite uvjereni da vam je Univerzum pripremio put pun novih prilika i sretnih okolnosti.

Za Lavove, maj će biti mjesec iz snova.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *