Lifestyle

Vage, Škorpioni i Jarčevi se ističu najjačom intuicijom, virtuozno ‘čitaju’ i procjenjuju ljude…

Da li ste znali da vaša sposobnost “čitanja” ljudi, pronalaženja misli i namjera, značajno ovisi o tome koji ste horoskopski znak?

Ako je Saturn ili Pluton vladar vašeg znaka, velika je vjerojatnost da posjedujete talent za trenutno i uspješno procjenjivanje tuđih karaktera.

Ova lista takvih znakova je prilično ograničena, a tri znaka Zodijaka prirodno posjeduju urođenu sposobnost koja im pomaže odabrati pravi društveni krug u životu.

Vaga

Kao vazdušni znak, Vage uvijek teže održavanju ravnoteže u svim sferama života. Osobe rođene u ovom znaku posjeduju sposobnost da odmah primijete kada se neko ponaša sumnjivo.

Njihov “detektor laži” pomaže im da dublje upoznaju ljude. Mnogi smatraju Vage idealnim sudijama zbog ove sposobnosti. Pažljivo razmišljaju prije nego što nekoga puste u svoj život, što ih čini odličnim u odabiru prijatelja i romantičnih partnera.

Škorpija

Škorpije brzo i lako prodiru u suštinu vaše ličnosti i karaktera, čak i kada se trudite to sakriti. Ovaj znak vlada Plutonom, omogućavajući Škorpijama da vide dublje i pronađu odgovarajuće značenje u riječima i postupcima ljudi koji su im na “skeneru”.

Njihova intuicija nikada ih nije iznevjerila u odabiru prijatelja. Čak i kada je osoba povučena, skrivena iza anksioznosti ili sumnji u vlastite vrijednosti, Škorpija je ta koja može uvidjeti njihovu svijetlu unutarnju ličnost. Zbog toga Škorpija pozitivno utječe na svoje bliske prijatelje, pomažući im da ostvare svoj puni potencijal.

Jarac

Jarčevima vlada Saturn, što im olakšava upijanje informacija i otkrivanje istinskog karaktera osobe. Posjeduju izvanrednu sposobnost da točno znaju što drugi misle već od trenutka rukovanja s nekim.

Ovu vještinu uspješno primjenjuju u svom profesionalnom životu. Jarčevi bez problema mogu prepoznati ima li netko potencijala na poslu kako ne bi gubili vrijeme na obučavanje određene osobe.

Okružuju se brižnim i dobrim prijateljima, ali i partnerima koje vole. Kada primijete da neka osoba nije prava za njih, ne plaše se prekinuti takvu vezu.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button