Lifestyle

Zima Ljubavi za Vodoliju, Ovna i Ribe: Sudbinska ljubav kuca na vrata …

Temperature padaju, ozvaničavajući dolazak zime, a mnogi od nas počinju osećati potrebu za toplinom i udobnošću nečijeg društva ispod mekanog pokrivača, dok gledaju već stotinu puta viđene božićne filmove na televiziji.

Ljubav se pojavljuje na različite načine i u različitim oblicima, i važno je prepoznati je kad se pojavi. Ponekad je to iznenadno prijateljstvo, a ponekad je to jednostavno osoba koju smo nedavno upoznali.

Prema ljubavnom horoskopu, osobe rođene u ova tri horoskopska znaka mogu očekivati da će pronaći veliku ljubav tokom ove godine:

Vodolija

Vodolije trenutno teže zadržati kontrolu nad svojim emocijama. Praznično vrijeme je stiglo, a sva tačkasta svjetla i miris cimeta u zraku potiču srca Vodolija da brže kucaju. Ovaj horoskopski znak sada zrači posebnim sjajem, čineći se iznenada neodoljivim drugima.

Treba se pripremiti za iznenadne pozive na božićne zabave. Ako se tamo pojavi grančica imele, iskoristite priliku. Možda se ispod nje krije zanimljiva osoba… Za Vodolije je sada ključno da se zaista angažuju.

Ovan

Ovan nije imao sreće u ljubavi posljednjih mjeseci – možda nije ni tražio. No, zima donosi potpuno novo doba za Ovna – ljubavna revolucija je na pomolu. Naglo ćete osjetiti da u vama tinja nešto posebno, a poznanstvo bi moglo prerasti u nešto više, ako mu dopustite.

Sada samo trebate pokazati svijetu da ste konačno spremni za novu vezu! Tada ćete sigurno imati sreće. Novi početak treba proslaviti na pravi način.

Ribe

Kod Riba je ljubavni život posljednjih nekoliko mjeseci bio prilično turbulentan: možda ste čak okončali vezu ili konačno preboljeli staru simpatiju. Iako mnoge Ribe sada žele malo vremena za sebe, ljubav može biti odmah iza ugla. Kada sunce prijeđe iz Škorpiona u Strelca, Ribe će odjednom osjetiti novu energiju i poželjeti ponovno se emotivno izložiti.

To će uspjeti kroz otvorene razgovore u kojima se nećete bojati pokazati svoju ranjivost. Taj hrabri korak privući će druge… Iza svakog razgovora krije se šansa za emocionalnu vezu, ali ne nužno i pravu ljubav. Imajte otvoreno srce, ali nemojte dopustiti da vas povrijedi vaša romantična strana.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button