Zanimljivosti

Šta se zapravo dogodi u ženskom tijelu kada ga muškarac zagrli? – Tajne Fiziologije …

Najuzvišenije stihove su ispevane, a najlepše reči su zapisane o ljubavi. David Tumarinson, talentirani pisac, suptilno je opisao čaroliju koja se dešava kada muškarac obgrli ženu.

David Tumarinson, autor predivne poetske proze, osvojio je internet svojim zanosnim opisom zagrljaja između muškarca i žene. Na čaroban način, David je dočarao suštinu trenutka kada muškarac obgrli ženu. Njegove riječi otkrivaju snagu zagrljaja i argumentiraju zašto bi muškarci trebali češće prigrliti svoje partnerice – jer i žene i muškarci žude za ljubavlju.

Kada muškarac neprimetno pristupi ženi odostraga i zagrli je, stvara se krug. Njegov i njen krug. To je krug nježnosti, topline i zaštite. U tom trenutku, muškarac nenametljivo stavlja ženu u središte strastvenog kruga, dajući joj do znanja da je ona centar njegovog svemira.

Muškarac nježno obgrli ženu u tišini. Žena također stoji u tišini, osjećajući toplu struju koja proizlazi iz tih nježnih i smirenih ruku. Kada muškarac zagrli ženu, ona doživljava osjećaj kao da je opremljena krilima i sposobna letjeti. Taj krug ljubavi pruža mir i udobnost.

Pod utjecajem te tihe nježnosti, ona se otapa poput šećera u šalici čaja. Tko je ona sada, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga? Što osjeća? Tko je ona u ovom trenutku? Je li ona žena ili djevojka? Osjeća li se voljenom ili ona ljubi?

Pokriva li lagani prekrivač tišine njena ramena i sakriva li njene misli od muškarca… Ili možda ništa nije skriveno u tom privatnom krugu? Uostalom, on je samo grli, štiti od vanjskog svijeta koji je tako hladan i usamljen. A u njegovim rukama je toplo i udobno. Ove ruke su njena zaštita i spokojstvo. To je sve što žena nesvjesno traži, što čeka i čemu se nada,…

Izvor:infopult.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button