Lifestyle

ASTRO SUBOTA: Device trenutno vam je draže uživati u samoći nego u emotivnom partnerstvu, Bikovi vreme je da se posvetite obavezama…

Otkrijte čija će zvezda danas blistati!

OVAN

Nestrpljivo očekujete odgovor od poslovnog saradnika, ali nemojte biti razočarani ako ne postignete ono što ste planirali. Prilike će se pojaviti u nekom drugom trenutku. Dok ste vi više raspoloženi za izlazak, partner je skloniji opuštanju kod kuće.

BIK

Vreme je da se posvetite obavezama, iako niste baš voljni za rad. Osećate se statično i letargično, te biste najradije celi dan proveli odmarajući. Nažalost, ni vaš partner nema mnogo vremena za animaciju i razvedravanje.

BLIZANCI

Dobro je što su vam poslednjeg radnog dana pale na pamet obaveze koje ste trebali završiti ranije. Držeći se principa “bolje ikad nego nikad”, spremni ste da se posvetite poslu. Ne iznenadite se ukoliko dobijete kritiku od poslovnog saradnika.

RAK

Danas ćete biti u kontaktu s izuzetno zahtevnim ljudima koji će vam potpuno iscrpiti energiju. Iako su neophodni, trudite se da se prilagodite. Čak ni u odnosu s partnerom nećete uspeti da se potpuno opustite. Razmišljate o nekim teškim pitanjima.

LAV

Vaše stanje u poslu danas je karakteristično po hladnoj odlučnosti. Ono što morate rešiti, to i rešavate, iako niste u najboljem raspoloženju. U emotivnom segmentu, očekuje vas susret s bivšim partnerom, a ne znate tačno šta možete očekivati.

DEVICA

Porodične obaveze ili problemi nekog člana porodice ometaju vas da se potpuno posvetite poslu. Posao će biti zapostavljen dok ćete s nestrpljenjem iščekivati trenutak povratka kući. Trenutno vam je draže uživati u samoći nego u emotivnom partnerstvu.

VAGA

Susrećete izazove u vezi poslovnog dogovora, ali niste sigurni kako da ih prevaziđete. Opterećujete se stvarima na koje trenutno ne možete uticati. Pustite da se situacija razvija sama. Komunikacija s određenom osobom vam je teretna, a njeni pokušaji udvaranja vam ne prijaju.

ŠKORPIJA

Pred vama su neprijatne poslovne obaveze koje se moraju obaviti. Iako niste raspoloženi za posao, shvatate da ne možete odložiti obaveze za neki drugi dan. Naglašena je odgovornost. Planovi sa voljenom osobom verovatno neće biti ostvareni zbog pretrpanosti obavezama.

STRELAC

Dan bi najradije proveli izbegavajući sve obaveze, ali stvarnost je drugačija. Maštanje i stvarnost se ne poklapaju, pa ćete ipak morati ispuniti svoje obaveze. Emotivni partner vam je potreban više nego što biste želeli priznati. Osećate emotivnu nesigurnost.

JARAC

Tokom dana možete osećati prolazno loše raspoloženje i crne misli. Pokušajte ih odbaciti, jer stvarni razlozi za brigu su minimalni. Ovaj blagi energetski pad verovatno je posledica umora i napetosti iz prethodnih dana.

VODOLIJA

Danas novac lako izmiče iz vaših džepova, pa bi bilo korisno da pažljivo planirate kako trošite. Međutim, obradovaće vas sitan poklon od ukućana ili dece, a voljena osoba će vam uputiti puno lepih reči.

RIBE

Raspoloženje danas može biti izazovno jer ćete razmišljati o prošlim greškama. Nemojte dozvoliti da vam ovo oduzme energiju, posebno tokom obavljanja dnevnih obaveza. Mogućnost tajnog flertovanja takođe može biti prisutna…

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button