Menu Close

ASTRO NEDELJA: Škorpije neki od vas bi mogli odlučiti da otputuju na kraći izlet, Device danas je naglašeno polje prijateljstava i druženja…

Na koga će uticati tranzitni Mesec u vašem horoskopskom znaku?

OVAN

Danas je naglašeno polje doma i porodice za Ovnove. Idealno je vreme da okupite svoje najmilije i provedete kvalitetno vreme zajedno. Opustite se i uživajte u društvu porodice ili voljene osobe.

BIK

Tranzit Meseca naglašava polje pokreta, komunikacije i dogovora za Bikove. Izađite napolje i provedite vreme u razgovoru sa dragim osobama. Čak i ako ostanete kod kuće, iskoristite telefon i razgovarajte sa prijateljima i porodicom.

BLIZANCI

Nemojte propustiti priliku da danas uživate, Blizanci. Bez obzira da li se posvetite obavezama kod kuće ili se opustite uz druženje, važno je da iskoristite dan na najbolji mogući način.

RAK

Tranzit Meseca naglašava polje prijateljstava, društvenosti i zabave za Raka. Danas ćete najbolje provesti vreme u društvu dragih ljudi. Očekujte prijatne trenutke sa voljenima ili potencijalnim partnerima.

LAV

Mesec se nalazi u vašem polju podsvesti, Lavovi, što ukazuje na potrebu za odmorom i introspekcijom. Razmislite o nedavnim događajima i planirajte svoje dalje korake. Ipak, ne zaboravite da izdvojite vreme i za drage ljude u vašem životu.

DEVICA

Danas je naglašeno polje prijateljstava i druženja za Device. Iskoristite priliku da se sastanete sa bliskim prijateljima koje možda niste videli u poslednje vreme. Takođe, posvetite vreme i svojoj voljenoj osobi ili osobi koja vam se dopada.

VAGA

Nedelja je, i dok neki od vas možda nemaju posebne planove, možda je vreme da se provede sa osobom koju volite. Izađite negde i uživajte u zajedničkom vremenu.

ŠKORPIJA

Mesec je danas u vašem polju planova i putovanja. Neki od vas bi mogli odlučiti da otputuju na kraći izlet, dok drugi razmišljaju o planiranju budućnosti.

STRELAC

Vaš fokus danas će biti ili na finansijama i poslovnim pitanjima, ili na tajnom susretu sa osobom koja vas privlači. Odlučite kako želite da provedete dan i usredsredite se na to.

JARAC

Mesec u polju emotivnih partnerstava podstiče vas da razgovarate sa voljenom osobom o svemu što može ometati vaš odnos. Budite smireni i sabrani tokom ovih razgovora.

VODOLIJA

Danas je dan za opuštanje i odmor. Iako se možda neki kućni poslovi nameću, oslobodite se i posvetite vreme sebi. Budite ljubazni prema voljenoj osobi.

RIBE

Tranzit Meseca naglašava polje ljubavi, zabave i flerta za Ribe. Opustite se i uživajte u lepim trenucima danas. Zaboravite na ozbiljne teme i fokusirajte se na uživanje u životu.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *