Zanimljivosti

Neobična romansa: Čekanje od 20 godina do ponovnog susreta, ali svakog trenutka je bilo vredno…

“Posvetila sam mu celokupan svoj život, zašto me je napustio?” ruke su joj drhtale dok je palila još jednu cigaretu.

Bila je u rasulu i bila je moja draga prijateljica. U poslednjih nekoliko meseci, nakon što ju je suprug napustio, njen život se raspadao. Malo ljudi je moglo dopreti do nje, a ja sam se trudila, uprkos svim obavezama koje sam imala, da joj uvek budem pri ruci.

Bila je pametna žena i znala je da ovo nikako nije dobro za nju, ali se činilo kao da ništa ne može učiniti kako bi promenila stvari. Pokušavala je, ali ni druženje sa porodicom, kućni ljubimac niti bilo kakav vid zabave nisu pomagali da se izvuče iz ovog stanja u kojem se nalazila.

Nas dvije smo se upoznale na fakultetu. Dugo smo bile cimerke i poslije fakulteta smo nastavile da se družimo. Znale smo jedna drugu u dušu. Nikada nije govorila o svojoj porodici, ali je često spominjala svog bišeg sa kojim je bila u vezi prije nego što se udala.

To je bila tinejdžerska ljubav. Bili su zajedno nekoliko godina i sve vrijeme dok smo studirali. Poslije studija ona je dobila posao u velikom gradu, ali on nije mogao poći sa njom jer je morao ostati i brinuti se o majci koja nije bila u stanju brinuti se sama o sebi. Nekako mi se čini da ga ona nikada nije preboljela.

Ubrzo nakon prekida s njim, upoznala je svog sada bivšeg supruga. Zaljubila se u njega i udala već nakon nekoliko meseci. Ipak, često je razmišljala o prvom partneru. Čula je da se oženio i da ima dete. Nije želela stupiti u kontakt s njim jer se plašila da ne našteti njegovom braku.

Dugo vremena joj je trebalo da se oporavi od razvoda, a onda se jednog dana desila neobična stvar. Dok je bila u kupovini u supermarketu u blizini svog stana, slučajno je naletela na njega – svoju ljubav iz mladosti. Bila je srećna što ga je videla nakon toliko godina, ali je s oprezom razgovarala s njim, pretpostavljajući da je u braku.

Ipak, razmenili su brojeve i obećali ostati u kontaktu. Ispostavilo se da on živi samo nekoliko ulica dalje od nje. Nakon nekoliko dana su se čuli i izašli na kafu. Ispričao joj je kako ima sjajan posao, ali i da je već neko vreme razveden.

Njegov brak takođe nije bio uspešan. Neko vreme su se pretvarali da između njih nema onih osećanja koja su ranije postojala, ali to nisu mogli sakriti. Shvatili su da su njih dvoje suđeni jedno drugome, a kada su dvema dušama suđeno da budu zajedno, one će naći put jedna do druge.

Nakon 20 godina, njih dvoje su i dalje bili podjednako zaljubljeni kao prvi put. Samo im je trebalo mnogo vremena da se ponovo sretnu i budu srećni zajedno.

Izvor:infopult.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button