Menu Close

Najveći komičari horoskopa – njihov humor doseže granice ekscentričnosti i arogancije….

Neki horoskopski znakovi često se opisuju kao ozbiljni i lišeni smisla za humor, dok drugi uvek donose dobar provod, smeh i šalu, kako na svoj, tako i na račun svojih prijatelja.

Ove individue obdarene su duhom i humorom, koji povremeno može biti prožet i daškom ekscentričnosti. Dok se čitav svet trudi zadržati vedar duh, barem na dan šale prvog aprila, ovi ljudi njeguju takav pristup životu tokom cele godine i čitavog svog života.

Šale su sastavni deo njihove ličnosti, a njihov cilj je zajedničko zabavljanje, povezivanje i stvaranje smeha.

Evo nekoliko najvećih šaljivdžija Zodijaka:

Blizanci

Blizanci su pod uticajem Merkura i prirodno poseduju izuzetnu sposobnost pripovedanja, naročito humorističkih priča. Njihov humor može se smatrati sastavnim delom njihovog genetskog koda.

Ovaj znak je poznat po svojim nestašnim šalama, trudeći se da život predstavi sebi i drugima na duhovit i pozitivan način.

Uvek su u potrazi za načinima kako da obogate komunikaciju sa prijateljima i kolegama, verujući da je humor odličan način da se popravi raspoloženje u svakoj prilici.

Njihova kreativna priroda ne dozvoljava im mirnoću, a uživaju u smišljanju šala uz kikot i zločesti osmeh dok planiraju svoje nestašluke.

Lav

Lavovi poseduju iskrenu, dečju radost i potrebu da stvaraju živahnu i pozitivnu atmosferu u društvu. Pričanje urnebesnih anegdota, jednostavnih šala ili izvođenje improvizovanih skečeva samo je deo njihovog bogatog repertoara.

Oni su veoma vešti u izazivanju osmeha i radosti kod drugih ljudi.

Ovaj vatreni znak je poznat po svojoj neodoljivoj harizmi, zbog čega se ne možete naljutiti na njega, čak ni kad vas dovede do gubitka živaca svojim originalnim šalama.

Kod njih humor ne dodiruje aroganciju. Zahvaljujući svom veselom duhu, Lavovi često koriste humor da zabave zabrinuta lica oko sebe.

Vodolija

Vodolija je još jedan znak koji živi za dobru šalu. Za razliku od prethodnih, Vodolije imaju nešto mračniji smisao za humor. Kada im zatreba smeh, uradiće nešto potpuno neočekivano što će istovremeno izazvati smeh i nevericu prisutnih.

Njihov smisao za humor, posebno tokom dečjeg i tinejdžerskog perioda, može biti “bolan”, a ideje koje im padnu na pamet teško je zamisliti, a kamoli prepričati.

Ovaj znak, pod uticajem inovativnog Urana, povezuje humor sa zdravom dozom ekscentričnosti. Njihove šale imaju savršen tajming i sposobnost da razbiju led napetosti i tenzije u svakoj situaciji kada je to potrebno.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *