Menu Close

Pun Mesec u Lavu donosi uzbuđenje i velike emotivne turbulencije 25. januara…

Vaša kreativna snalažljivost će doći do izražaja, a pun Mesec u Lavu uvek pruža odličnu priliku da je u potpunosti iskoristite. Ključno je da pažljivo osluškujete svoje srce prilikom donošenja svakog izbora.

Ono što vas čini najzadovoljnijim i što donosi harmoniju u vaš život takođe će doprineti povećanju zadovoljstva i unapređenju finansijske situacije.

Promene su u vazduhu s dolaskom Plutona u Vodoliju, a posebno tokom njegove opozicije sa vatrenim Mesecom u Lavu od 20. januara. Prvo što ćete primetiti su brze energije Plutona koje mogu izazvati unutrašnju napetost, ali i snažnu želju da živite prema vlastitim pravilima.

Ako ste osetili apatiju i melanholiju početkom januara, znajte da će do 25. januara to potpuno nestati. Pluton u Vodoliji će se spojiti sa Suncem, stvarajući opoziciju sa vatrenim Mesecom u Lavu.

Ova konjunkcija često se tumači kao susret vatre i vazduha, gde će strast, uzbuđenje, živopisnost života i želja za stvaranjem preplaviti sve nas. Očekujte pojačana osećanja i transformaciju budućih planova.

Pun Mesec u Lavu naglašava ljubav, igru, popularnost i slavlje. Ovo donosi intenzivan žar za životom i ispunjenjem. Međutim, budući da će Lav biti u opoziciji sa Vodolijom, moguća je oštra i iznenadna transformacija planova za budućnost.

U isto vreme, na nebu će se formirati Tau kvadrat sa vrhom u obliku Jupitera. Ova konstelacija ukazuje na jake finansijske ambicije, pa situacija može biti povezana s velikim ugovorima, ulaganjem novca, ili kupovinom i prodajom nečega. Sve ovo se prenosi sa stranica atma.hr.

Ako nemate planove za novčane transakcije ili neke važne investicione zadatke, onda bi pun Mesec najverovatnije mogao da se manifestuje kao velika unutrašnja tenzija između ambicija i kreativnih ideja, koje je teško ostvariti zbog vaših mogućnosti.

Na primer, na porodiljskom ste odsustvu i želite da idete na posao, ali ne možete sebi da priuštite da platite dadilju.

Ili možda želite da legalizujete vezu, da dostignete novi nivo, ali zgog novčane situacije ne postoji mogućnost da započnete porodični život – Uveliko trošite previše.

Kako postići svoje ciljeve tokom punog Meseca u Lavu?

Prilika za ostvarivanje kreativnog potencijala uvek se javlja tokom punog Meseca u Lavu, stoga je ključno donositi odluke koje odražavaju vaše srce.

Ono što vam pruža najveće zadovoljstvo i sreću često će rezultirati i finansijskim uspehom.

Fokus tokom punog Meseca treba da bude na proceni vašeg okruženja, s obzirom na to da bi trebalo da odražava vaše vizije idealne budućnosti.

Razgovor sa partnerom očekuje se kao korak ka postizanju usklađenosti u vezi i razumevanju želja svake strane.

Kada je reč o karijeri, važno je analizirati u kojoj meri vaše radno mesto zadovoljava vaše kreativne ambicije.

Neočekivani događaji tokom punog meseca u Lavu

Na nebu će se 25. januara formirati konstalacija planeta, koje uključuje Mesec, Sunce, Pluton, Jupiter i delimično Uran, pošto je u istom znaku kao i Jupiter.

Naime, u astrologiji se Uran smatra glavnim nosiocem iznenađenja, a utiče i na neke neočekivane sudbinske preokrete.

Situacija u vezi sa Uranom i punim Mesecom ne može se desiti direktno na dan punog Meseca, 25. januara, već na primer 26-og, 27-og ili 28-og januara.

Na primer, može doći do naglog proboja u pogledu prihoda (i pozitivnih i negativnih), oštre promene planova i pojave nove osobe u okruženju.

Izvor: atma.hr

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *