Menu Close

Kad vas muškarac ignorše, preispitajte svoj pristup: 7 trikova velikih zavodnica…

Kada primetite da vas muškarac ignoriše, obično ukazuje na to da možda nešto radite pogrešno. U nastavku, otkrijte 7 trikova vrhunskih zavodnica koji vam mogu pomoći u preokretanju situacije.

1.Ostanite zauzeti. Cilj nije simulirati ravnodušnost, već postati stvarno zauzet. Fokusirajte se na svoje aktivnosti, neka ga privuče vaša nezainteresiranost.

2.Zaigrajte s njim. Nakon što ste neko vrijeme djelovali hladno, pokažite mu da u vama još uvijek tinja toplina.

3.Pokažite da tražite najbolje za sebe. Javite mu da ne pristajete lako na stvari i da imate čvrst karakter. To je osobina koju muškarci cijene.

4.Stavite telefon na stranu. Kada vas muškarac ignorira, dopustite mu da ima svoj prostor. Nemojte mu slati poruke. Ne provjeravajte njegovu društvenu mrežu. Ne budite u stalnom iščekivanju njegovog javljanja.

5.Ne prilagođavajte se. Ako muškarac redovito ignorira, a zatim se javi, nemojte odmah odgovarati. Time ćete pokazati da cijenite svoje vrijeme i da niste uvijek dostupni.

6.Flertujte s drugima. Ako vaš muškarac ne cijeni i ignorira vas, podsjetite se da on nije jedini muškarac na svijetu. Slobodno flertujte s drugima, to može poboljšati vaše osobno samopoštovanje.

7.Nemojte pretjerivati i ne koristite osvetu. Važno je zadržati razumnu dozu u postupcima. Koristeći neki drugi tip manipulacije ili osvete može donijeti više štete nego koristi. Budite taktički u pristupu situaciji.

8.Pokažite strpljenje. Žene ponekad preuveličavaju svoje emocije, što može plašiti muškarce. Ako ste bili previše otvoreni ili senzualni u izražavanju svojih osjećaja, možda ga je to prestrašilo. Nema potrebe žuriti, pustite da stvari teku svojim prirodnim tokom.

Izvor:pult24.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *