Menu Close

STIŽE KARMA VENERE I MARSA – LJUBAV NA UDARU! Februar 2024. donosi sudbonosne promene za ova 5 znakova Zodijaka….

Najznačajniji trenutak u februaru predstavlja početak novog ljubavnog ciklusa koji će preokrenuti živote 5 horoskopskih znakova. Otkrijte kakve transformacije vas očekuju.

Prema horoskopu, 17. februara 2024. godine, Venera i Mars ulaze u tačnu konjunkciju u znaku Vodolije, označavajući početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve znakove zodijaka. Obe planete će uticati na ljubavna polja, a karma Venere i Marsa posebno će se odraziti na ova 5 horoskopskih znakova.

Bik

Vaša vladarka Venera povezana je sa Plutonom i Marsom u sektoru svrhe i statusa. To ukazuje na moguće karmičko poznanstvo s potencijalnim partnerom u februaru. Takođe, Mars je odgovoran za tajne, pa biste mogli započeti novu skrivenu romansu, možda čak na poslu ili s nadređenom osobom. Budite sigurni da će se u februaru dešavati nešto što će značajno uticati na vaš ljubavni život i opšti tok godine.

Vage

Venera ulazi u znak Vodolije zajedno sa Marsom i Plutonom, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljivanje, strast i flert. To ukazuje da ćete ove godine možda doživeti potpunu transformaciju vaše veze, jer će se zbog potpuno nove romanse javiti leptiri u stomaku. Najverovatnije, ova osoba će biti veoma ozbiljna finansijski, s obzirom na to da Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a povezivanje sa Plutonom i Marsom (vašim vladarima) donosi karmički susret i veliku promenu u već postojećem savezu. Ako ste slobodni, od februara 2024. godine upoznaćete nove ljude i doći će do strastvene romanse.

Škorpija

Pluton, vaš vladar, povezuje Veneru i Mars u vašem sektoru stanovanja. Verovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u februaru partner pozvati da počnete da živite zajedno. Oni koji su u braku prolaziće kroz težak period, a možda čak i razvod, poručuju sa sajta Wday.ru.

Vodolija

Očekuju vas ogromne promene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku. To znači da ćete želeti da iskusite nove stvari u svom životu.

Lav

Venera, Mars i Pluton se spajaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvek promeniti u februaru. Ukoliko ste samci, magnetski ćete privlačiti ljude oko sebe. Ako ste u braku, onda će Pluton promeniti vaš odnos kroz temu stanovanja, partner vam može predložiti da počnete da živite odvojeno.

Izvor: Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *