Menu Close

Devicu i Bika čeka poslovni uragan! Nezaustavljiv uspeh do 18. februara!…

Nova sedmica donosi promene i podstiče mnoge znakove Zodijaka na introspekciju. Svestni su da za napredak u životu moraju da preispitaju svoje ponašanje i da se oslobode ustaljenih obrazaca.

Najdetaljniji i najprecizniji nedeljni horoskop predviđa veliku sreću i profesionalni potencijal za osobe rođene u znaku Device i Bika.

BIK

Bikovi će doživeti značajne promene na polju posla. Stvari o kojima ste već razgovarali postaju sve jasnije i izvesnije. Očekujte postizanje dobrih dogovora i potpisivanje odličnih ugovora, uz promene koje idu u vašu korist.

Zračićete posebnom energijom i dobijaćete potvrdu od drugih, što će vam pružiti stabilnost. Očekujte krupne promene, čak i veće nego što ste očekivali. Fascinantno je što ćete se lako nositi sa svim izazovima.

Ovo je samo početak vašeg poslovnog razvoja, koji će pozitivno uticati i na vaše kolege. Iznenadićete mnoge svojim sposobnostima i stvoriti novu sliku o sebi. Stvorićete ugled, povećati samopouzdanje, biti snalažljivi i dobiti vetar u leđa. Energija neće jenjavati, što može neke Bikove malo uplašiti, te će možda pokušati da uspore situaciju.

Posebno je važan period od 16. do 17. februara, kada ćete sebe staviti u novi kontekst. Neki Bikovi će započeti novi posao, dok će drugi dobiti zanimljive ponude. Menjate se, neki će vas podržavati, dok će drugi reagovati iz svojih ličnih strahova.

SAVET: Ne budite skromni, već zauzmite poziciju koju zaslužujete i podignite standarde.

DEVICA

Ove nedelje Device će biti izražajnije u komunikaciji, ali i efikasnije u obavljanju poslova. Imate snažnu volju i energiju da završite započete projekte i unesete novu dinamiku. Iako ste već nešto pokrenuli, još uvek niste do kraja dovršili i nezadovoljni ste postignutim rezultatima.

Ulazite u dinamičniju fazu koja će imati pozitivan uticaj ne samo na vas već i na druge ljude. Oko 13. februara očekujte iznenadne i značajne promene koje će zahtevati drugačiji, ozbiljniji i detaljniji pristup situaciji. Već u narednim danima videćete značajne rezultate koji će obradovati kako vas, tako i vaše kolege ili saradnike. Očekujte materijalne nagrade, zadovoljstvo i podizanje kvaliteta na viši nivo.

Vaši saradnici će ceniti vaš doprinos i imaćete novi pristup stvarima koje tek dolaze. Vaše odluke i postupci će imati značajan uticaj na druge ljude i nadređene.

U isto vreme, očekujte veće odgovornosti i očekivanja drugih, što može izazvati nervozu i potencijalno povrediti neke ljude. Budite pažljivi i naučite da kanališete svoje emocije.

SAVET: Ovo je idealno vreme za promene u navikama.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *