Menu Close

Ribe, Bik, Rak i Škorpija – Tokom Vladavine Riba, Doživeće Svojevrsnu Renesansu…

Tokom vladavine Riba, koja traje od 19. februara do 20. marta, ističu se četiri znaka Zodijaka koji bi mogli doživjeti više sreće i pozitivnih promjena od ostalih.

Provjerite jeste li među sretnicima!

Ribe

Sretan rođendan, drage Ribe! Ovo je vaša sezona i vrijeme da zasjate! Sada je odličan trenutak da se posvetite sebi.

Iskoristite ovo vrijeme da se razmazite tokom svog rođendanskog perioda i da pronađete vremena za opuštanje i punjenje energijom.

Ovo je vrijeme kada ćete se osjećati posebno povezano i emocionalno otvoreno, što može privući nova ljubavna interesovanja ili produbiti postojeće veze.

Vaša intuicija može vam pomoći da donesete pametne odluke u vezi sa novcem. Ovo je povoljan period za ulaganje u kreativne projekte.

Važno je da se fokusirate na svoje mentalno i emocionalno zdravlje. Prakticiranje joge i meditacije može biti korisno za vas.

Bik

Dragi Bikovi, sezona Riba otvara vrata mašti i snovima. Ovo je vrijeme kada možda osjećate snažnu želju da pobjegnete od svakodnevice, bilo kroz umjetnost, meditaciju ili planiranje putovanja.

Vaša finansijska intuicija mogla bi biti pojačana, pa obratite pažnju na instinkte koji vam govore kada je pravo vrijeme za ulaganje ili štednju.

Emocionalne veze se produbljuju, a vaša sposobnost za empatiju raste, čineći vas odličnim prijateljem i partnerom.

Vrata izvanrednih i iznenađujućih novih početaka mogla bi vam se otvoriti.

Rak

Za vas, dragi Rakovi, sezona Riba je kao povratak kući. Ovo je period kada će vaša prirodna intuitivnost biti na vrhuncu, omogućavajući vam da se dublje povežete sa svojim osećajima i osećajima onih oko vas.

To je idealno vreme za rast i isceljenje, bilo kroz introspekciju, duhovne prakse ili čak umetničko izražavanje. Možete očekivati povećanu empatiju prema drugima, što vam može doneti dublje veze sa prijateljima i porodicom.

Takođe, sezona Riba može otvoriti vrata novim romantičnim počecima ili produbiti postojeće veze. Slušajte svoj unutrašnji glas; on će biti vaš najbolji vodič kroz ovaj emocionalno bogat period.

Vaša dubina će rezonirati sa energijom Riba, unoseći harmoniju u lične odnose i potencijal za nove romantične početke.

Dobra prilika za pregled finansijskih planova sa akcentom na sigurnost i štednju. Mogući su neočekivani finansijski dobici preko kuće i porodice. Kada je u pitanju zdravlje, važno je da ne zanemarite svoje potrebe. Vreme je da se brinete o sebi i nađete ravnotežu.

Škorpija

Drage Škorpije, sezona Riba donosi priliku za duboko emocionalno ronjenje. To je vreme kada možete osetiti snažnu povezanost sa svojim unutrašnjim svetom, kao i povećan kapacitet za empatiju prema drugima. Vaša intuicija može biti izraženija, što vam omogućava da lakše čitate između redova i razumete neizrečena osećanja.

Ovo je takođe period kada se vaša kreativnost i inspiracija mogu povećati, nudeći vam priliku da istražujete nove umetničke ili duhovne puteve. Emocionalne veze, posebno romantične, mogu postati intenzivnije, uz dublje razumevanje i povezanost.

Postoji mogućnost snažne, duboko iskustvene ljubavne avanture. Period je pogodan za zarastanje starih rana.

Na poslovnom planu, intuicija vam može pomoći da otkrijete nove mogućnosti za zaradu. Ali zapamtite, nije dobro vreme za rizikovanje, budite oprezni.

Što se zdravlja tiče – i fizičko i mentalno zdravlje treba da bude vaš prioritet. Ovo je dobar period za detoksikaciju i obnavljanje energije.

Izvor: ATMA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *