Menu Close

Ne budite slepe kraj zdravih očiju: 7 znakova da se vaš muškarac možda zaljubio u drugu…

Nije nemoguće da se zauzet ili oženjen muškarac zagrije za drugu ženu i zavoli je. Evo nekoliko znakova koji bi vam mogli pomoći da otkrijete da se vaš muškarac možda “zatreskao” u drugu:

1.Ne nosi venčani prsten. Mnogi muškarci kroz prsten osećaju prisustvo svoje žene. Zbog toga ga skidaju u nekim situacijama u kojima bi želeli da se zaboravi da imaju suprugu.

2.Zaboravlja važne datume. Muškarac koji voli svoju ženu ne zaboravlja važne stvari poput datuma rođendana, godišnjice ili drugih bitnih događaja.

3.Troši mnogo novca, a vi ne znate na šta. Sve nagle promene kod partnera su sumnjive. Ako se odjednom počeo dotjerivati, a to nije radio dugo vremena, ili troši više novca bez jasnog razloga, to je znak za uzbunu.

4.Zaboravlja važne stvari o vama. Nekada je znao koja je vaša omiljena boja, jelo i piće, a sada vas pita: “Otkad ti voliš crno vino?” i morate mu objašnjavati kako ga pijete ceo život. Nešto ga je navelo da zaboravi važne stvari o vama.

5.Dotjerivanje. Kada upozna zanimljivu ženu, pokušava izgledati dobro, brije se, stavlja parfem i sprema se kao za sastanak.

6.Ne zanimaju ga razgovori. Muškarac će odgovarati kratko i nezainteresovano ako je izgubio interes za ženu.Ako vaš muškarac radi ove stvari, možda je pronašao zanimljiviju priču kod druge žene:

7.Ljuti se kada ga provjeravate. Čovjek koji nema šta da krije i koji je iskren prema svojoj partnerki neće se ljutiti kada ga ona provjerava. S druge strane, onaj koji ima tajne ili radi sumnjive stvari vjerovatno će se naljutiti kad primijeti da ga partnerka provjerava.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *