Menu Close

ASTRO SUBOTA: Lavovi iskoristite ovaj dan za dogovore i donošenje bitnih odluka,Vodolije napravite prave poteze i ostvarite ono što hoćete…

Zvijezde otkrivaju kako će horoskopskim znakovima izgledati prvi dan vikenda!

OVAN

Ako danas radite, ovo je odličan trenutak da privedete kraju dogovore ili završite obaveze iz prethodnog perioda. Na emotivnom planu očekuje vas zadovoljstvo i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Organizujte i neko okupljanje s prijateljima.

BIK

Poslovna pitanja koja su vas opterećivala mogu se privesti kraju. Ne preuzimajte previše obaveza na sebe, već pokušajte jedan dio prebaciti na kolege. Sa voljenom osobom danas možete ostvariti posebnu komunikaciju. Sve se može dogovoriti.

BLIZANCI

Danas ste sigurni u sebe, vaša komunikacija s poslovnim partnerima i saradnicima je odmjerena, ali pokazujete i veliku inicijativu. Odlično za dogovore svake vrste. Ovo uključuje i emotivni dio, jer danas možete dogovoriti sastanak ili čak započeti novi emotivni odnos.

RAK

Vrlo brzo ćete shvatiti da nemate razloga za zabrinutost u odnosu s nekim od kolega. Također, lako možete završiti svoje obaveze. Odlično raspoloženje i mogućnost novih poznanstava kroz poslovni ili prijateljski segment.

LAV

Iskoristite ovaj dan za dogovore i donošenje bitnih odluka. Dovoljno ste smireni i stabilni da jasno sagledate sve. Na emotivnom planu postoji mogućnost upoznavanja novih osoba. Komunikacija sa suprotnim polom je odlična.

DJEVICA

Ako danas imate obaveza, dobro se pripremite za njih, jer nećete biti naročito raspoloženi za teškoće. Ovaj dan vam više odgovara za kontakte, razgovore i susrete, pa bi bilo bolje da se na tu stranu usmjerite. Postoji mogućnost pokretanja emotivnog odnosa.

VAGA

Kontakti s mlađim kolegama funkcionišu više nego dobro, dok ćete sa starijim teže komunicirati i nećete moći da pronađete zajednički jezik. Ipak, današnji dan je najbolji u emotivnom segmentu, i tu možete ostvariti sve što želite.

ŠKORPIJA

Svi poslovni dogovori idu dobro. Ne samo da imate prave argumente, već i osobe s kojima dolazite u kontakt itekako žele ostvariti komunikaciju i saradnju s vama. Ista je situacija i u emotivnom segmentu – danas će vas „tražiti“ više osoba.

STRELAC

Neko će vam na lep način skrenuti pažnju i pomoći vam da uvidite da ste napravili grešku. Danas vam ljudi izlaze u susret po mnogim pitanjima i imate srećne okolnosti na svojoj strani. Želećete što pre ostvariti kontakt s osobom koja vam se dopada.

JARAC

Sve vezano za posao i dogovore danas funkcioniše baš po vašim željama. Nemojte čekati i odlagati za kasnije, jer je sada pravi trenutak da se pokrenete. U odnosu s emotivnim partnerom možete pronaći zajednički jezik.

VODOLIJA

Danas nikako nemojte biti neaktivni. Vaša inicijativa je potrebna, štaviše – neophodna u svim segmentima gde želite postići uspeh. Nema vremena za čekanje. Napravite prave poteze i ostvarite ono što hoćete.

RIBE

Kontakti s prijateljima kroz poslovni segment donose vam veliko zadovoljstvo. Svesni ste da ste dobili čvrsta obećanja i da situacije idu u onom pravcu koji želite. Emotivno je ovo vrlo uspešan dan – konačno dolazi do susreta koji ste toliko želeli.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *