Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MAJ 2024.

Ovo je dnevni horoskop za 25. maj 2024. godine.

OVAN

Moguće je da niste sigurni da li da prihvatite novu poslovnu ponudu koja vam se ukazala danas. Opterećeni ste emotivnim odlukama i često vam se čini da partner očekuje previše. Problemi sa nesanicom.

BIK

Možete očekivati povoljan dan koji donosi razrješenje nekih poslovnih problema. Pred vama je zanimljiv susret sa osobom prema kojoj imate prilično jaka osjećanja. Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljem.

BLIZANCI

Poslovne promjene vam dolaze. Imate veliki broj obaveza i nije vam uvijek lako da se dobro organizujete. Moguće je da zamjerate vašem partneru dosta toga. Nije vam povoljan dan za ljubav. Prijaće vam da se malo odmorite.

RAK

Može vam se ukazati prilika da sarađujete sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Možete očekivati zanimljive prilike kada je u pitanju ljubav. Spremni ste za početak nove veze. Generalno se dobro osjećate.

LAV

Nije vam pretjerano povoljan dan. Kada je u pitanju posao, možete biti skloni problemima. Očekuje vas povoljna situacija za ljubav; sa voljenom osobom dijelite iskrena i jaka uzajamna osjećanja. Provjerite holesterol.

DJEVICA

Očekuju vas manje promjene na polju zarade u narednom periodu. Moguće je da vas manji priliv finansija brine. Pred vama je period koji može da donese nove ljubavne prilike i udvaranja na ovom polju. Puni ste energije!

VAGA

Mogući su nesporazumi sa saradnicima. Atmosfera u poslovnom okruženju vam ne prija. Nemate vremena za voljenu osobu koja vam to zamjera. Povedite računa o bubrezima, koji bi mogli biti osjetljivi.

ŠKORPIJA

Moguće su manje rasprave sa saradnicima. Imate utisak da je došlo vrijeme za promjene. Na polju emocija pred vama su bitne odluke. Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC

Iako na prvi pogled izgleda kao da vam poslovi teku glatko, dubljom analizom uvidjećete da postoje problemi. Pred vama je prilika za vezu sa osobom koja gaji iskrena i duboka osjećanja. Provjerite krvni pritisak.

JARAC

Ako se bavite privatnim poslom, spremni ste na neophodne promjene. Povremeno sumnjate u svoje emocije i često imate potrebu da se udaljite od voljene osobe. Manji problemi sa stomakom.

VODOLIJA

Očekuje vas poslovna komunikacija i dogovor koji može biti značajan za vašu budućnost. Novo poznanstvo donosi pozitivne promjene. Povedite računa o sinusima.

RIBE

Dolazite do manjih problema na polju posla, ali uz strpljenje i upornost ćete sve uspjeti da riješite. Imate utisak da ste sa voljenom osobom ne možete da nađete kompromis. Naredni period vam nije naklonjen. Problemi sa štitnom žlezdom.

Izvor:ibalkan

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *