Menu Close

Skrivene osobine znakova Zodijaka koje astrolozi često prećutkuju…

Moguće je da su osobine koje oblikuju naš karakter proizvod kosmičkih tranzita koji su se odvijali u vreme našeg dolaska na svet. Međutim, svaki znak Zodijaka krije određene tajne i posebna obeležja, koje najčešće nijedan astrolog ne spominje. Saznajte koje skrivene osobine karakterišu baš vaš horoskopski znak.

Ovan

Tajna Ovna: Opsednuti su onim što zaista mislite o njima i duboko u sebi veoma su nesigurni. Ako izgledaju arogantno, u osnovi su zabrinuti da vam se ne sviđaju, da ih ne privlače, da ne cenite njihove veštine, ne poštujete njihov status i generalno ne razumete koliko su sjajni.

Bik

Tajna Bika: Njihova tvrdoglavost je zapravo pamet. Svi znaju da su Bikovi tvrdoglavi, ali to nije tvrdoglavost, već pamet. Razmišljaju na olimpijskim nivoima, ali krajnji rezultat je zlatan i zato se ne predomišljaju lako.

Blizanci

Tajna Blizanaca: Oni su verni i odani.Veoma odan prijatelj ili partner, Blizanci vam čuvaju leđa po ceo dan. Oni će se žestoko boriti za one koje vole i u toj lojalnosti možete uživati zauvek, sve dok ih ne razbesnite.

Rak

Tajna Raka: Najviše vole da budu „klovnovi“ u društvu.Rakovi su zapravo veoma smešni ljudi i ne vole ništa drugo nego da se smeju i nasmeju druge. Njihov humor je odličan.

Lav

Tajna Lava: Oni su zapravo veoma tihi.Iako postoji prizvuk samopouzdanja i ponosa, on nije ništa veći od bilo kojeg drugog znaka.

Devica
Tajna Device: Oni koriste uslužnost da bi vas kontrolisali.Device su od pomoći, imaju kontrolu, drže vas na svom mestu i znaju šta se dešava u svakom trenutku.

Vaga

Tajna Vage: Vage su najpristrasniji znakovi.Vage imaju ogroman nedostatak kada se radi o situacijama u koje su direktno uključene. Iako bacaju kockice u svoju korist, ne mogu videti sopstvene prednosti i veoma su teške. I to nije gluma – Vage zaista ne mogu videti objektivnu istinu kada su one u pitanju.

Škorpija

Tajna Škorpije: Prilično su opušteni.Ako ste očekivali da ćete upoznati Škorpiona Saurona, verovatno ćete dobiti Bilba Baginsa. Gde su te mračne i oštre Škorpije?

Strelac

Tajna Strelca: Skoro uvek su u pravu.Strelac je opisan kao klovn i govornik bez filtera, ali mnogi ignorišu da je ono što govore uglavnom istina.

Jarac

Tajna Jarca: Oni su najbolji komičari Zodijaka.Oni su vredni i materijalistični, ali su i veoma zabavni ljudi. Ako volite veoma mračan i okrutan humor, onda se prepustite Jarcu i naterajte ga da vam veruje i da se otvori i pokaže svog unutrašnjeg komičara.

Vodolija

Tajna Vodolije: Izuzetno su konkurentne.Vodolije se opisuju kao hladne, veoma humane i progresivne mislioce, ali niko ne pominje da su izuzetno konkurentne.

Ribe

Tajna Ribe: One su zle, osim ako niste u njihovoj grupi.Ribe su očigledno najlepši znak Zodijaka.Međutim, istini za volju, oni su hladni ljudi, osim ako niste u njihovom timu.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *