Menu Close

3 znaka Zodijaka doživeće totalni preporod tokom vladavine Blizanaca od 21. maja…

Od 21. maja Sunce će biti u znaku Blizanaca i tu će ostati sve do 21. juna kada prelazi u znak Raka. Prema predviđanjima astrologa, vladavina Blizanaca donosi nam energetski vrlo moćan period.

U nastupajućim danima možda ćete osetiti da ste znatiželjniji nego inače i da ste otvorenijeg uma. Bićemo pod uticajem ne samo Sunca već i velikog vladara ovog horoskopskog znaka – Merkura, koji će poboljšati komunikaciju svakog horoskopskog znaka. Osećate da vam je situacija u glavi jasnija, ali budite oprezni i fokusirani.

Ipak, za tri znaka vladavina Blizanaca će biti posebno povoljna, a evo ko su oni i šta će im sve doneti naredni period:

Blizanci

Za njih je očekivano da im “cvetaju ruže” u ovom periodu, jer se Sunce nalazi u njihovom sazvežđu. Blizanci će zablistati punim sjajem. Njihov šarm će doći do izražaja i moći će da postignu sve što požele. Pažnja drugih osoba će biti usmerena na njih, pa je ovo vreme da to i iskoriste i hrabro iskorače sa novim idejama. Ovo je vreme kada je povoljno da krenete u nešto novo, jer će vam samopouzdanje biti na zavidnom nivou.

Vaga

Vladavina Blizanaca pružiće pripadnicima ovog znaka priliku za avanturu, dinamiku i dugo željeno putovanje. Vage će konačno dobiti priliku da se opuste i posvete sebi. Osećate neizdrživu potrebu da izađete i istražujete svet oko sebe i imate na hiljade ideja gde biste išli. Počnite da sužavate izbor i budite veoma praktični.

Vodolija

Sunce u Blizancima donosi Vodolijama mnogo zabave i nova poznanstva. Problemi koje ste imali na poslu će se rešiti, a vi ćete biti kreativniji i samim tim ćete i napredovati. Otvara vam se i prilika za novu ljubavnu vezu ili predivne trenutke s partnerom u slučaju zauzetih Vodolija.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *