Menu Close

VIKEND HOROSKOP OD 24. DO 26. MAJA 2024.

Vikend horoskop od 24. do 26. maja 2024. godine!

OVAN

Očekuje vas vikend ispunjen raznolikim aktivnostima u kojima ćete uživati. Nova poznanstva i prijateljstva će cvetati. Na poslovnom planu, manji poslovi će napredovati, dok će veći projekti zahtevati više strpljenja. U svakom slučaju, ovog vikenda pokušajte da se odvojite od posla i napunite baterije. Opustite se i uživajte.

BIK

Pred vama su važni trenuci za donošenje teških odluka, posebno u ljubavnom životu. Mogući su i sastanci sa starim prijateljima. Pokušajte da se opustite i ne donosite iznenadne odluke. Vikend je pravo vreme za opuštanje, pa ga iskoristite za to.

BLIZANCI

Ovaj vikend će biti idealan za introspekciju i razmišljanje o životnim ciljevima. Moguće je da ćete upoznati nekog zanimljivog. Usredsredite se na intuiciju i poboljšajte svoju dnevnu rutinu. Važno je iskoristiti svaki trenutak odmora, ali i postići balans između rada i opuštanja.

RAK

Vreme provedeno sa bliskim prijateljima doneće vam udobnost i sigurnost. Pratite svoju intuiciju i koristite meditativno raspoloženje da razmislite o svrsi svog života. Ovo je period kada ste okruženi velikim filozofskim pitanjima, a ovog vikenda ćete dobiti neočekivanu inspiraciju.

LAV

Pazite na sastanke sa bivšim prijateljima koji će pokušati da obnove kontakt. Izbegavajte da ulazite u stare sukobe i slušajte savete starijih. Budite pažljivi i stavite sebe na prvo mesto. Neki ljudi jednostavno ne zaslužuju drugu šansu.

DEVICA

Posvetite se ukrašavanju svog doma i odnosima sa partnerom. Uživaćete u mirnom vikendu bez velikih okupljanja, ali to vam je sada potrebno. Fleksibilnost će biti od suštinskog značaja za rešavanje ličnih pitanja, ali budite pažljivi u komunikaciji da biste izbegli nesporazume.

VAGA

Porodični sporovi mogli bi eskalirati ovog vikenda. Pokušajte da budete mirotvorac i zadržite optimizam kako biste pomogli u smirivanju situacije. Neke razgovore jednostavno morate voditi iznova, ali konačan zaključak može biti oslobađajući.

ŠKORPIJA

Možda osećate snažnu empatiju prema ljudima oko sebe i želite da se povežete sa njihovim osećanjima i potrebama. Ovo je vreme da budete saosećajni i pažljivi prema onima koji su vam bliski. Potrudite se da aktivno slušate i pružate podršku drugima kad god je to potrebno. Duboko razumevanje njihovih potreba može produbiti vaše međuljudske odnose i obezbediti emocionalnu vezu.

STRELAC

Jasno razdvojite odgovornosti od onoga što vas čini srećnim. Fokusirajte se na aktivnosti koje vas stimulišu i nude opuštanje. Verujte svojoj intuiciji kada donosite važnu odluku ovog vikenda.

JARAC

Pred vama je kreativan vikend sa pozivom da istražujete nove mogućnosti. Prihvatite nove perspektive koje vam mogu doneti poslovne prilike. Bogatiji društveni život može vam podići raspoloženje i povećati osećaj ličnog zadovoljstva.

VODOLIJA

Posvetite se porodičnom okruženju ili stvaranju bezbednog prostora za prizemljenje i odmor. Ovo je vreme za prilagođavanje planova i uživanje u druženju. Moguće je da ćete morati da završite posao tokom vikenda, ali ne dozvolite da vas to uznemiri i učini da se osećate preopterećeno.

RIBE

Važno je da se opustite i vodite računa o svom mentalnom zdravlju. Za smanjenje stresa i napetosti preporučuje se odlazak na masažu, uživanje u umetničkim aktivnostima ili boravak u prirodi.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *