Menu Close

Pravi muškarac ne obećava, on ispunjava: Kako bi svaki muškarac trebao postupati prema ženi…

Mnogi muškarci provode većinu svog života u potrazi za idealnom ženom, a kada je konačno pronađu, počinju oklijevati i postaju neodlučni. Nisu u stanju napraviti prvi korak kako bi ona bila samo njihova. Donošenje odluke da je nazove svojom zahtijeva hrabrost, a neodlučnost je često najveći neprijatelj svakog muškarca. Pravi muškarac uvijek će donijeti ispravnu odluku i neće oklijevati jer zna da je to korak koji mora napraviti, i on zna kako se ponašati kada pronađe pravu ženu.

1.On cijeni sreću koju je imao što ju je sreo: Pravi muškarac ima dovoljno iskustva iza sebe da prepozna kada je upoznao onu pravu. Ne ustručava se izraziti svoju ljubav prema njoj i reći joj koliko mu znači jer zna da je od svih muškaraca na svijetu, upravo ona izabrala njega.Kao što grom ne udara dva puta na isto mjesto, tako pravi muškarac zna da neće dva puta sresti ženu koja je idealna samo za njega.

2.Dovoljno je zreo da se suoči sa svim svojim obavezama: Većina ljudi, ne samo muškaraca, boji se obaveza. Pravi muškarac je spreman preuzeti odgovornost i pronaći kompromis jer zna da njegova žena to zaslužuje. Neće bježati od svojih obaveza, već će se suočiti s njima i prihvatiti ih. Pravi muškarac neće davati prazna obećanja, već će ispuniti sva ona koja je dao.

3.Svjestan je koliko mu njegova žena znači: Mnogi muškarci, iz nekog razloga, misle da žena zna koliko ona njemu znači i smatraju da se to podrazumijeva, ali je upravo suprotno. Pravi muškarac će svojoj ljepšoj polovini uvijek pokazati koliko mu znači, pokazaće joj ljubav jer razumije koliko je važno da ona zna da je voljena.

4.Plaši se da izgubi svoju ženu: Nimalo se ne ustručava priznati koliko se plaši da će izgubiti svoju ženu. Zna da je ona dio njega i njegovog života, te da bi gubitak nje bio gubitak dijela njega. Za njega to nije znak slabosti, već znak samosvijesti.

5.Držaće je kao kap vode na dlanu jer zna da ona to zaslužuje: Pravi muškarac ne želi biti uzrok žaljenja svoje žene, već izvor njezine radosti. Trudit će se da ispuni njene želje i uljepša joj dan.

6.Zna da nema razloga za sumnju: Nikada neće sumnjati u svoju ljepšu polovicu jer zna da nema razloga za to. Siguran je u svoju ženu jer zna da ona voli njega isto koliko i on nju. Njihovu vezu gradi na povjerenju, ne na sumnjama.

Izvor:infopilt.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *