Menu Close

Kako održati poštovanje i interes muškarca – Greška koju gotovo svaka žena pravi…

Živjeli ste za sebe, izlazili s prijateljima, posvetili se karijeri i radili sve što volite, a onda se jednog dana iznenada pojavila ona.

Od toliko žena, on je izabrao upravo vas. Uspjeli ste privući njegovu pažnju i probuditi neka osjećanja u njemu. Imajte na umu da on nije odmah u prvoj sekundi osjetio privlačnost prema vama; posmatrao je, slušao vaš glas, osmijeh i način na koji se izražavate.

Kažu da muškarcu treba najmanje 10 sekundi da shvati da li mu se neka žena sviđa ili ne. Nakon toga donosi odluku o prvom sastanku, zatim o drugom, i na kraju se odlučuje započeti vezu s vama. Jako ste mu zanimljivi, tajanstveni i postajete bliski.

Sa svakim sastankom postajete sve zanimljiviji, ali u ovom trenutku se polako počinjete približavati fatalnoj grešci koju mnoge žene čine. Kako vaša veza odmiče vaš život počinje da se pretvara u neprekidno očekivanje, prihvatanje, čekanje poziva, poruka i novih sastanaka.

Tada počinjete da zapostavljate onu glavnu stvar. Svoje hobije i svoja interesovanja koja su bila dio vas i koja su vas učinila osobom kakva jeste. Zapostavljate onu stvar koja vas je učinila veselom i zanimljivom osobom.

Kao rezultat toga, jednog dana čujete da više niste zanimljivi, da vas ništa ne raduje, da ste dosadni i da u vama nema više onog žara koji je postojao prije. Ugasili ste svoju strast u nadi da raspirujete strast druge osobe. Pretvarate se u osobu koja čeka i raduje se rijetkim susretima i komplimentima, ali koja ne zna raskinuti odnose, boriti se za sebe i ozbiljno razgovarati.

Kada se žena odrekne svojih omiljenih aktivnosti, to je za nju početak kraja. Žena nikada ne bi trebala svoj raspored da prilagođava muškarcu i ne treba da odgađa svoje planove koje je već unaprijed zakazala samo da bi ugodila muškarcu i našla vremena za njega.

Nemojte zapostavljati stvari koje volite raditi samo zato što je on našao malo vremena u svom gustom rasporedu i odlučio da vas pozove van. Budite sposobni braniti svoje interese i održavati lične granice. Muškarac mora shvatiti da ste i vi živo biće koje ima svoje potrebe. Ne gasite svoju strast i ne pretvarajte se u osobu koja neće imati čemu da se raduje.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *