Menu Close

ASTRO NEDELJA: Ovnovi danas se može javiti velika impulsivnost i ishitrenost kod vas, Blizanci spremni ste da se suočite s bilo kojim izazovom danas…

Danas će mnogi horoskopski znakovi imati sreće u svemu što rade, ali neki bi trebali biti oprezni…

OVAN

Danas se može javiti velika impulsivnost i ishitrenost kod vas. Potrudite se da vaše emotivne reakcije ne budu prenaglašene i da održite stabilnost u odnosima s drugima. Iskoristite višak energije za aktivnosti i izlaske, ne provodite dan samo kod kuće.

BIK

Imate sjajne mogućnosti za zabavan dan. Odnosi s suprotnim polom su povoljni, pa budite aktivni i izvučite najbolje iz dana. Nesigurnost po pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za kasnije i fokusirajte se na uživanje.

BLIZANCI

Iskoristite dan za druženje s prijateljima, boravak u prirodi i kontakt s voljenom osobom. Organizujte se bolje kako biste uskladili planove i dogovore i uživali u svim aktivnostima koje ste zamislili.

RAK

Spremni ste da se suočite s bilo kojim izazovom danas. Trošite energiju na produktivne načine kako biste izbjegli nervozu, koja bi mogla uticati na vaše odnose. Pazite da svojim postupcima ne pokvarite trenutke s bliskim osobama.

LAV

Danas možda nećete imati puno inicijative za organizaciju dana, ali možete dopustiti drugima da preuzmu tu ulogu. Aktivnosti izvan kuće mogu biti korisne iako vam se možda više sviđa opuštanje kod kuće.

DEVICA

Iako ste raspoloženi za odmor, možete biti opterećeni finansijskim brigama. Ipak, dopustite voljenoj osobi da organizuje nekoliko sati provedenih zajedno kako biste se opustili i uživali u njenom društvu.

VAGA

Prvi deo dana donosi interesantne aktivnosti i podsticajnu atmosferu. Međutim, popodne može doneti neočekivane događaje povezane sa emotivnim ili bračnim partnerom. Moguće su kratkotrajne, ali intenzivne rasprave. Nemojte dopustiti da vam to pokvari dan.

ŠKORPIJA

Imate mnogo zadataka danas, ali verovatno ćete uspeti da obavite veći deo. Popodne donosi promene planova, ali to može biti uzbudljivo iskustvo. Uživaćete u kontaktu s jednom osobom i otvorenosti za nove situacije.

STRELAC

Idealno bi bilo provesti dan van kuće, u zabavnom društvu prijatelja i voljene osobe. Imate jaku inicijativu i možete iznenaditi voljene odličnim idejama za zabavu.

JARAC

Možda ćete biti razočarani jer neko obećanje neće biti ispunjeno. Ako je u pitanju obećanje od voljene osobe, budite strpljivi, sigurno će se potruditi da to nadoknadi. Nemojte biti previše zahtevni i izbegavajte bespotrebno ljutnju.

VODOLIJA

Ovaj dan može biti veoma pozitivan za vas ako ga provedete u pokretu sa bliskim osobama. Izbegavajte prevelike impulse za kupovinu kako ne biste potrošili previše novca. Emotivno se osećate ispunjeno i zadovoljno.

RIBE

Prepodne može biti rezervisano za sitnije obaveze oko kuće ili kupovinu, ali drugi deo dana obećava zanimljive susrete i događaje. Prihvatite nečiji predlog i iskoristite priliku za uzbudljiv susret.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *