Menu Close

Blizanci, Vodolije i Strelčevi suočit će se s ljubavnim izazovima u proljeće 2024, a neki od njihovih brakova suočit će se s tužnim završetkom…

Kada je u pitanju emocionalna sfera u 2024. godini, najizazovnije situacije očekuju rođene u znakovima Blizanaca, Vodolije i Strelca.

Blizanci će se suočiti s dubokim emotivnim iskušenjima, posebno od marta 2024. godine, kada Saturn pravi opoziciju s njihovim poljem braka. Ključno je obratiti pažnju na moguće probleme iz prošlosti, posebno one koji su se pojavili u vezi ljubomore i posesivnosti tokom 2021. godine. Ukoliko budu strpljivi, mogu prevladati ove prepreke. Međutim, mnogi Blizanci će biti pod velikim stresom, što može dovesti do prekida veza i, u krajnjem slučaju, razvoda.

Strelčevi su pod jako negativnim uticajem Marsa u Blizancima. Taj negativni aspekt traje od oktobra 2022. godine i oseća se do kraja proleća 2024. godine. U tom periodu mnogi Strelčevi imaju potrebu da prekinu komunikaciju sa partnerom jer se osećaju zapostavljeno i neprihvaćano.

Što se tiče Vodolija, tokom proleća Venera pravi opoziciju na njihovo polje braka i bračne komunikacije. Mogući su verbalni sukobi koji mogu krenuti i ranije. Tokom maja mnoge Vodolije osećaju pritisak od strane partnera i može doći do veoma dramatičnih sukoba pa i prekida odnos. Važno je povesti računa o načinu komunikacije jer sve se negativno odražava na njihove porodice.

Izvor: Najžena

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *