Menu Close

Znakovi ravnodušnosti u vezi: Kako prepoznati muškarca koji nije emotivno angažiran – 6 ključnih indikacija…

Mnogi muškarci su sposobni u jednom trenutku smatrati da je određena žena nevjerojatno privlačna, dok u drugom trenutku ne pokazuju nikakav interes za nju.

Ako primijetite da se vaš partner počinje ponašati drugačije prema vama, vjerovatno vaš osjećaj nije pogrešan. Ravnodušnost kod muškaraca često je lako uočiti, a u nastavku saznajte kako prepoznati takvo ponašanje.

1.Uvijek je zauzet: Stalno je opterećen poslom, ima hrpu obaveza ili daje bilo kakav, ponekad i neuvjerljiv, izgovor zašto ne može da se vidi s vama.

2.Ignorira vaše poruke: Ako je komunikacija između vas postala rijetka i on vam odgovara samo sa nekoliko kratkih riječi na svaku vašu poruku, vjerovatno su vaši osjećaji opravdani. Pokušajte mu ne pisati nekoliko dana.Ako mu je stvarno stalo do vas, pronaći će način da se vidi s vama.

3.Tretira vas kao svoje prijatelje: Ne vidi nikakvu razliku između vas i svojih prijatelja, dok vi sjedite i čekate njegov sljedeći korak. Važno je zapamtiti da prijateljstvo ne mora uvijek prerasti u ljubav.
Najbolje je da otvoreno razgovarate s njim o svojim osjećajima i očekivanjima.

4.Spominje druge žene u razgovoru: Ako muškarac otvoreno priča o drugim ženama pred vama, to je jasan znak da je ravnodušan prema vama i da ne gaji nikakva osjećanja.
Nemojte očekivati da se takva veza razvije u ljubav.

5.Flertuje s drugim ženama pred vama: Kada muškarac nije emotivno angažiran prema vama, neće gledati druge žene niti flertovati s njima, već će svu pažnju usmjeriti prema vama. Ako primijetite da flertuje s drugim ženama, nemojte previše očekivati.

6.Pokazuje ravnodušnost na različite načine: Ako se trudite privući njegovu pažnju na svaki mogući način, a on to ne primjećuje, vrijeme je da odustanete od tog muškarca. Zaslužujete nekoga tko će vas tretirati onako kako zaslužujete. Prije svega, volite i poštujte sebe, i sigurno će se pojaviti muškarac koji će biti spreman voljeti vas onako kako zaslužujete.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *