Menu Close

Maminom sinu ni jedna neće valjati – 10 vrsta muškaraca koji se obično nikada ne smire…

Obratite pažnju na neke od ovih znakova jer bi vam mogli ukazati da se radi o muškarcu koji nikada neće pronaći svoje mesto.

1.Muškarac u potrazi za pažnjom Ako čak i u zrelijim godinama nastavi flertovati sa ženama dok je već u vezi, to ne čini samo iz dosade. Očigledno je nesretan, osjeća se usamljeno i nedostaje mu samopouzdanja. Iza tog ponašanja krije se mnoštvo unutrašnjih problema kojih nije potpuno svjestan.

2.Ranjeni od ljubavi Nakon mnogo loših iskustava u prošlim vezama, sada je dotakao dno i ne želi više trpjeti bol. Odlučio je da ne dopusti ni jednoj ženi da ga povrijedi ponovno, stoga ostaje sam.

3.Tražilac ispunjenja Čak i nakon 35 godina, još uvijek nije spreman da se smiri. Njegovi prijatelji i obitelj brinu za njega, pokušavajući mu pronaći potencijalnu partnerku, ali on još uvijek ne pokazuje interes.

4.Neželjni ponovni brak Mnogi muškarci koji su prošli kroz razvod ne žele se ponovno upuštati u brak nakon toga.

5.Teže pronalaze pravu osobu Imaju negativnu energiju, neprave vibracije ili pristup.

6.Odrasli naizgled, ali djetinji u srcu Oni su neodgovorni narcisi koji misle da žele partnericu, ali zapravo traže novu figuru majke koja će brinuti o njima.

7.Sretan solo igrač Neki ljudi jednostavno uživaju u slobodi i žele je zadržati!

8.Visoko kvalificiran, ali teško pronaći partnera Ima nekoliko obrazovanja, visok status, atletsko tijelo – kompletan paket! Gdje je zapelo? Želi isto toliko visoko kvalificiranu ženu, što je teško naći.

9.Perfekcionist Nijedna žena nije dovoljno dobra za njega. Teži savršenstvu i uvjeren je da će ga naći.

10.Majčin mezimac To je muškarac koji traži ženu koja podsjeća na njegovu majku, i nijedna nije dovoljno dobra kao njegova mama. Nitko ne kuha tako dobro kao ona, nitko ne čisti tako dobro kao ona. Vjerojatno će ostati uz nju do kraja života.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *