Menu Close

Pomračenje Punog Mjeseca 25. ožujka otvara put Rakovima i Devicama ka financijskom uspjehu…

Pomračenje punog Mjeseca dolazi 25. ožujka, donoseći snažan kozmički vrtlog energije. Ovaj astrološki fenomen utječe na emocije, odnose i financije svih znakova Zodijaka, obećavajući posebno obilje za dva znaka. Astrolozi naglašavaju da pomračenje punog Mjeseca donosi “trostruko intenzivnije, emocionalnije i moćnije” iskustvo u usporedbi s uobičajenim punim Mjesecom.

Horoskop će posebno obradovati Rakove i Jarčeve, koji će u razdoblju oko pomračenja doživjeti izuzetno povoljne financijske prilike, izvještava Blic Žena.

RAK

Pomračenje Mjeseca donosi poboljšanje vaše financijske situacije. Otvorit će se nove mogućnosti za zaradu i povećanje prihoda. Bit će korisno biti otvoren za nove ideje i projekte jer će vam donijeti financijski uspjeh.

Iako će vam novčanik u sljedećem razdoblju biti znatno bolji, važno je preispitati svoja ulaganja i racionalizirati troškove.

Ne zaboravite razmišljati o budućnosti!

JARAC

Jarčevi, očekujte neočekivane dobitke i izvrsne prilike za zaradu. Mogli biste dobiti bonus na poslu, neočekivanu povišicu ili dodatni novac kroz neki dodatni posao ili projekt.

Ako imate vlastiti posao, možda ćete imati priliku proširiti poslovanje i na inozemne tržišta, što će dugoročno rezultirati stabilnijom financijskom situacijom.

Novca će biti u izobilju, ali samo ako ste spremni uložiti trud i djelovati te ne oklijevate s mogućnostima koje vam se nude.

Izvor:luftika.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *