Menu Close

Pomračenje Sunca u Ovnu 8. aprila donosi teški finansijske “udar” za Ovna, Devicu, Vodoliju i Ribe…

Pomračenje Sunca u Ovnu se očekuje 8. aprila 2024. godine. Osim Sunca i Meseca, vladar finansija Venera takođe igra ključnu ulogu tokom ovog astrološkog događaja.

Za mnoge znakove horoskopa, prisustvo Venere može označiti potencijal za poboljšanje kvaliteta života, jer to može pokrenuti rast u sferi finansija. Na primer, za unapređenje radnog položaja, bitno je proširiti vlastite lične ambicije. Horoskopski znakovi koji će verovatno doživeti značajne promene u oblasti finansija su:

U vreme pomračenja, 8. aprila, vaš vladar će biti u sektoru tajni i samoće. Za velike odluke je potrebno vreme.

Devica

Pomračenje u Ovnu dešava se u vašem sektoru porodičnog kapitala, ali će proces dobijanja kredita, nasledstva ili prodaje nekretnina biti značajno usporen zbog retrogradnog Merkura.

Najverovatnije, situacija može biti povezana sa uticajem ženske osobe na ovo pitanje. Vaš agent za nekretnine ili advokat možda će pogrešno popuniti papire ili uopšte neće kontaktirati potencijalnog kupca. Sve dokumente obavezno proverite kod notara.

Lilit je u vašem znaku do kraja juna, što simbolizuje probleme u procesuiranju transakcija i potpisivanju ugovora. Takođe, očekujte promene u zaradi vašeg partnera; najverovatnije će potpuno promeniti svoje zanimanje.

Vodolija

Iako se pomračenje dešava u sektoru komunikacija i dokumenata, mnoge Vodolije mogu biti zaglavljene u procesu primanja velike sume novca.

Budući da skup planeta u Biku utiče na sektor nekretnina, postoji šansa da ćete biti pod stresom zbog kašnjenja plate ili neisplate nekih zasluga.

Budite strpljivi, do 25. aprila ova pitanja će dobiti jasno rešenje.

Ribe

Pomračenje je u vašem sektoru plata, ali zbog retrogradnog Merkura biće niz pregovora oko isplata i toga koliko ste spremni da uradite posao za određeni novčani iznos.

Ovo je odličan trenutak da razgovarate sa svojim nadređenima o ličnoj promociji, koja će najverovatnije biti odobrena od 21. do 24. aprila.

Budite strpljivi, jer su sve finansijske poteškoće privremene.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *