Menu Close

3 ZNAKA ĆE DOŽIVJETI VELIKE PROMJENE 6. APRILA: Današnji tranzit otvorit će vam oči u vezi s bliskim osobama…

Između današnjih tranzita Venere u Ovnu i Sunca u konjunkciji sa čvorom, primijetićemo da se nekoliko odnosa okreće na bolje, a to se dešava iz jednog jednostavnog razloga – nešto se moralo promijeniti.

Ovo može biti odnos među prijateljima, članovima porodice ili partnerima. Ono što možemo sa sigurnošću reći jeste da tokom Sunčeve konjunkcije sa čvorom, ne koračamo unatrag.

Bik

Strpljenje je jedna od vaših izuzetnih vrlina, iako drugi možda neće primijetiti to kod vas. Međutim, vi ste svojoj voljenoj osobi pokazali da ste spremni na sve. To uključuje i tolerisanje negativnog ponašanja koje vam je upućeno.

Danas, tokom konjunkcije Sunčevog čvora, počećete osjećati da vaš partner iskorištava vaše strpljenje. Danas će se to sve promijeniti, jer ćete mu konačno jasno staviti do znanja da to ne može više prolaziti.

Vi niste osoba koja želi da mijenja druge. Ne dolazite ovdje da biste spasili nekoga ili mu pokazali bolji put. Očekujete od ljudi da se brinu o sebi.

Lav

Posljednjih ste vremena mnogo radili na sebi. Ono što vam sada, u ovom trenutku, nedostaje je podrška voljene osobe, a čini se da ona nije prisutna.

Tokom tranzita Sunčevog čvora, osjetit ćete kako vam strpljenje dostiže kraj. Niste sigurni želite li više nastaviti ovu igru, što znači da ste umorni od partnera koji misli da je u redu vratiti vas na bolne trenutke iz prošlosti.

Zato iskoristite energiju koju donosi Sunčev čvor i upotrijebite je da izliječite svoj život i napredujete svojim tempom.

Jarac

Imali ste trenutaka u životu kada ste mislili da se nikada nećete promijeniti. Ali onda ste osjetili potrebu za promjenom, za inspiracijom. Ako imate cilj koji želite postići, to mijenja sve u vašem životu.

Tokom konjunkcije Sunčevog čvora, postaje jasno da je vaša veza vrijedna borbe, čak i ako ste u prošlosti bili blizu odustajanja.

Izvor:Sensa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *