Menu Close

Bik, Vaga i Strelac do kraja aprila 2024. dobijaju karmički dar, a astrolozi objašnjavaju šta to znači…

April će biti povoljan mjesec za započinjanje novih početaka. Međutim, astrolozi upozoravaju da će vas retrogradni Merkur usporiti i potaknuti da pažljivo razmislite o svakoj odluci.

Nebeski tranziti se usklađuju, a tri horoskopska znaka imat će priliku da dobiju velikodušan dio karmičkih nagrada. Prema prognozama, ovaj povoljan period najavljuje val pozitivne energije i neočekivanih prilika, što označava vrijeme postignuća i novih iskustava.

Bik

Često sumnjate u sebe i skloni ste posmatranju drugih. Međutim, Bikovima stoje na putu ispunjenog života prosperiteta i uspjeha. Vrijeme je da progovorite u svoje ime. Ne morate stalno ispunjavati očekivanja drugih. Trebali biste slušati svoje snove i želje.

Vaša dobrotu i nježnost nikada ne treba doživljavati kao slabost, jer imate nepokolebljivu snagu koja može izdržati sva iskušenja. Sreća će vam biti naklonjena ove sezone, donoseći vam lekcije iz pravde.

Vaga

Po prirodi ste velikodušni, ljubazni i saosjećajni, ali drugi ne uvijek cijene ove osobine. Umjesto da se fokusirate na sve nepravde u svijetu, birate da se izdignete iznad situacije tako što ćete svoju energiju usmjeriti u stvaranje pozitivnih promjena i ispravljanje stvari.

Vrijeme je da pokažete otpornost i postavite svoje granice. Univerzum se usklađuje u vašu korist, spreman da vam donese nagrade koje tako zaslužujete. Vjerovatno ćete vidjeti kako karmički događaji sustižu ljude koji su vas nekada povrijedili. Po prirodi niste osvetoljubivi i ova odmazda vam neće donijeti zadovoljstvo. Međutim, astrolozi kažu da će ovi događaji biti dokaz ravnoteže pravde.

Strelac

Uvijek ste u epicentru događanja i spremni ste glasno i neumorno se boriti za pravdu. Vrijeme je da jednostavno prihvatite period smirenosti i posmatrate kako se kozmičke sile usklađuju kako bi vas zaštitile od onih koji vam žele zlo. Astrolozi kažu da će univerzum postati vaša tvrđava, lako odbijajući zle namjere usmjerene prema vama.

Bit ćete svjedoci kako vaši neprijatelji uče teške životne lekcije. Energija koja je nekada bila usmjerena da vas ometa postat će katalizator koji će vas odvesti do novih dostignuća i prosperiteta.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *